Željko Raguž: ‘Moreno zbog nediscipline izbačen iz MNK Square’

Naš predsjednik, Željko Raguž, danas je i službeno potvrdio da Jonatan Bruno Santiago više nije igrač Malonogometnog kluba Square.

– Bio je nediscipliniran. Takvo ponašanje nećemo trpiti ni od koga, a pravila ponašanja moraju se poštivati i tu nema popusta. U dogovoru s ostalim članovima Uprave jednoglasno smo odlučili da ‘Moreno’ više neće biti naš igrač, jasan je Željko Raguž koji je još dodao:

Imamo dovoljan fond igrača koji će i dalje nastaviti s odličnim rezultatima. U samom smo vrhu poretka i uvjeren sam da ćemo se što dalje tu i zadržati. Naša rubrika dolazaka naravno neće stati na Maru Đurašu i Leonardu dos Santosu, zaključio je Raguž.

Trener Antun Bačić nije ulazio u detalje s obzirom da u momčadi vlada vrhunska atmosfera pa s toga ovaj iznenadni odlazak Brazilca neće i ne može narušiti odličan odnos svakog pojedinca na treningu, a pogotovo na utakmici.

Nakon četiri odigrana kola upisali smo tri pobjede i remi te s 10 osvojenih bodova dijelimo prvo mjesto s MNK Novo Vrijeme Apfel, aktualnim prvakom Hrvatske. U idućem kolu očekuje nas dvoboj protiv MNK Brod 035. (petak, 02. studenog od 19 sati u Gospinom polju).