‘ZA NORU I PRIJATELJE KOLIBRIĆE’ | Pune mreže ali i ono najvažnije – tribine!

Naša je momčad večeras gostovala u Omišu gdje je u organizaciji MNK Olmissum održana humanitarna utakmica pod nazivom ‘Za Noru i prijatelje Kolibriće’. U prijateljskom dvoboju protiv jesenskog prvaka 2. HMNL – jug mreže su bile pune (4:4) ali i ono najvažnije – tribine!

Mnoštvo gledatelja napunilo je tribine SD Ribnjak u Omišu do vrha, a sve u svrhu prikupljanja sredstava za djecu oboljelu od SMA, odnosno spinalne mišićne atrofije koja će biti uplaćena na račun Udruge Kolibrići. Pomoći možete i vi uplatom novčanih sredstava na račun navedene udruge:IBAN HR8523600001102273569.

Za Square su u Omišu igrali Niko Zrilić i Đivo Zvone (vratari), Leonardo dos Santos, Hrvoje Cvjetković, Blago Gašpar, Matej Perić, Andro Zarač, Josip Nebergoj, Miho Bupić, Marko Kuraja (2), Duje Rezo (1), a (neslužbeni) debi u dresu Squarea večeras je imao i Bruno Guimaraes koji je postigao jedan pogodak.

Dodajmo da je ovo bila pripremna utakmica uoči teškog rasporeda koji je pred nama. Naime, u nedjelju, 10. veljače igramo u Zagrebu kontra Alumnusa (redovno 14. kolo 1. HMNL), a već u utorak, 12. veljače u Krapini  protiv MNK Jesenje dvoboj za ulazak u četvrtfinale Kupa Hrvatske.