Vodeća destinacijska menadžment kompanija u regiji novi sponzor MNK SQUARE

Gulliver travel kao vodeća destinacijska menadžment kompanija (DMC) u regiji novi je sponzor Malonogometnog kluba Square. Predsjednik Željko Raguž iznimno je ponosan što će Gulliver travel sponzorirati MNK Square u obliku prijevoza.

Iznimno mi je drago što je Gulliver travel prepoznao MNK Square kao jedan od najpoznatijih i najgledanijih klubova u gradu Dubrovniku. Za naše financijsko održavanje kluba potrebni su sponzori, a Gulliver travel će nam pomoći u obliku prijevoza na gostujuće utakmice što nam uvelike smanjuje financijske izdatke,  riječi su našeg predsjednika koji se ovim putem zahvalio  Gulliver travelu na ukazanom povjerenju.

Inače, Gulliver travel osnovan 1. veljače 1989. u Dubrovniku, kao prva privatna turistička i putnička agencija, danas predstavlja vodeću destinacijsku menadžment kompaniju (DMC) u regiji.

Gulliver travel je od 2001. godine dio TIU Grupe, a od 2016. do 2018. godine dio Hotelbeds Grupe, vodećeg globalnog pružatelja usluga i razvoja inovacija u području putovanja.

Više o našem novom sponzoru pročitajte na službenoj stranici.