Uz Karlu stigli do prve pobjede!

Malonogometaši Squarea stigli su do svoje prve ovosezonske pobjede. Dubrovčani su u trećem kolu 1. HMNL nadigrali MNK Osijek u svim segmentima igre te su na kraju utakmice potpuno zasluženo upisali pobjedu 4:0 (3:0).

Bila je to fantastična utakmica dubrovačke momčadi koja je od prve do posljednje minute konsolidirala susret na čelu sa nesavladavim vratarom Primićem koji je u prvom poluvremenu imao više od deset obrana. Treba posebno istaknuti da je Primić u razmaku od nekoliko minuta imao tri izvrsne obrane (Duvančić, Eror, Pandurević) preko kojih je Osijek mogao do prednosti..

Squarea je u vodstvo doveo Adrijan Micevski koji je odličnom varkom iza sebe ostavio čak tri igrača Osijeka te silovitim udarcem uz stativu pogodio za 1:0. Igrala se tada 7. minuta susreta, a već nakon 60. sekundi novi pogodak u mreži vratara Mladine. Nakon kornera fantastično je reagirao Bevanda koji je sa oko 8-9 metara silovitim prizemnim udarcem pogodio za 2:0. Siloviti napadi Dubrovčana isplatili su se i u 9. minuti kada je Đuraš pogodio za 3:0!

U nastavku susreta, a unatoč silnim pokušajima, gosti iz Osijeka nisu mogli večeras pored raspoloženog Primića koji je zaustavio sve moguće prilaze. Uz Primića bilo je još nekoliko posebno raspoloženih pojedinaca, a među njima bio je i Adrijan Micevski koji je uz postignuti pogodak, u 29. minuti izvrsnim prodorom kroz kompletnu obranu nesebično uposlio Denisa Hasanovića na drugoj vratnici za visokih – 4:0! Makedonski reprezentativac za to je nagrađen velikim pljeskom više od 300 gledatelja.

Dubrovački malonogometaši odigrali su vrhunsku utakmicu, doslovno za čistu peticu. Kompletna momčad odigrala je na vrlo visokom nivou, u obrani i napadu, a zajedničku igru upotpunila je i vrhunska predstava vratara Primića.

Square je igrao u sastavu Primić, Bevanda, Ivanković, Cvjetković, Đuraš, Turuk, Tikvica, Rezo, Hasanović, Konsuo, Micevski i Šimunović.

U 4. kolu Square dočekuje HMNK Vrgorac (petak, 21. listopada od 19 sati u SD Gospino polje).