Uspinjača slavila u Gospinom polju

Nažalost igrači su se postavili tako da smo ‘upisali bodove unaprijed’. Jako nam je puno falio Cvjetković koji daje otraga mirnoću i koji ima odličan prodor. S druge strane nismo dobro ušli u utakmicu, imali smo puno isforsiranih grešaka, dodavanja.., rekao je trener Mavrović nakon poraza od Uspinjače 1:2. 

– Kod 1:0 smo imali tri vrhunske situacije, međutim to nismo iskoristili.. Primili smo gol iz polukontre, a potom u 39. iz udarca s 10 metara nakon što se Đuraš poskliznuo i dirnuo loptu rukom. Igrački smo tanki, moramo se bacati na glavu za svaku loptu na svim idućim utakmicama i moliti Boga da nam se Cvjetković što prije vrati.. Nisam zadovoljan pristupom igrača zbog izuzetno puno isforsiranih grešaka, zaključio je izjavu Marinko Mavrović koji se potom osvrnuo na težak raspored koji slijedi:

– Već u utorak putujemo u Osijek, a igrački smo još tanji za Bačića i Reza uz već ozljeđenog Cvjetkovića… Priliku će imati mlađi igrači koji će u toj utakmici svojim pristupom i željom usmjeriti klub u poretku na tablici. Izgubili smo na kvaliteti, moramo to priznati. Ja sam trener i preuzimam odgovornost, međutim ovo su greške koje moramo popravljati, jasan je Mavrović.

1.HMNL, 11. KOLO SQUARE Uspinjača 1:2 (1:0)

SQUARE – Zoran Primić, Borna Tikvica, Marijan Tunjić, Adriano Darrer, Marko Kuraja, Maro Đuraš, Denis Hasanović, Antonio Konuso, Stjepan Rezo, Antun Bačić, Adrijan Micevski, Mato Šimunović, Alen Turuk, trener: Marinko Mavrović

USPINJAČA – Filip Opuhač, Miguel Gomez Menendez, Antonio Jamičić, Ivan Obšivač, Marko Tomić, Marin Šinjori, Ivan Piplica, Antun Janeš, Marko Starčević, trener: Vibor Hulenić

STRIJELCI: 1:0 Micevski (18′), 1:1 Jamičić (29′), 1:2 Jamičić (39′)