U SLAVONSKI BROD PO BOD(OVE)

U okviru 16. kola 1. Hrvatske malonogometne lige gostujemo u Slavonskom Brodu kod MNK Brod 035. Susret je to od velike važnosti za obje momčadi. Domaćinu ‘gori pod nogama’ s obzirom da se nalazi na 9. mjestu s 13 osvojenih bodova. Istina, Brođani su trenutno na mjestu koje spašava od ispadanja, no deseti Alumnus ima tek bod manje..

S naše strane cilj je zadržati drugu poziciju te nastaviti vrlo dobar niz koji traje još od 24. studenog kada je zabilježen posljednji poraz od Uspinjače u Zagrebu (3:1) jer od tada naša momčad ne zna za poraz.

Ako me dobro sjećanje služi od kada sam bio igrač ali i trener nismo uspjeli ostvariti pobjedu u Slavonskom Brodu. Ovo je jedno od najnezgodnijih gostovanja jer ima puno zamki. Njihovi problemi s opstankom daju dodatnu nabrijanost i energiju igračima tako da će svakako teško. Fokusirani smo na ono što smo vježbali i vjerujem da će igrači pokazati pravu mušku igru i da ćemo se zadovoljni vratiti doma, kazao je trener Antun Bačić uz kojeg je u Slavonski Brod otputovao i pomoćnik Mato Cvjetković.

Duje Rezo nema pravo nastupa zbog tri žuta kartona. Uz Reza trener Bačić ne može računati i na već duže ozljeđene igrače (Konsuo, Džanković, Nebergoj). No, u Slavonski Brod je stigao Ante Daničić koji će pak svojom energiju i zalaganjem uvelike biti od pomoći u ovom teškom dvoboju. Večeras će na parket sportske dvorane Brod naš klub predstavljati Primić, Turuk, Cvjetković, Daničić, Đuraš, Šulić, Kuraja, Gašpar, Zarač, Darrer, Pele i Bruninho.

Utakmica se igra od 20 sati, a promjene rezultata možete pratiti na našoj facebook stranici.