U PETAK DERBI U GOSPINOM POLJU! Drugi dočekuje prvog!

U petak derbi u Gospinom polju! Drugi na prvog! Da, dobro ste pročitali, drugoplasirani Square ugostit će prvoplasirani Olmissum u 5. kolu 1. Hrvatske malonogometne lige! Igrat će se (napokon) u petak, 13. studenog od 20 sati.

Nismo očekivali da ćemo ovo dočekati tj. kako ćemo prvaka i trenutnog lidera u prvenstvu dočekati kao drugoplasirana momčad. Za njih smo očekivali, a što se tiče utakmice Square – može, ali sve ovisi o tome kako uđemo u utakmicu, ako ne uđemo sto posto nemamo se čemu nadati. Ako odigramo kao i u Kupu sigurno je kako ponovno možemo zagorčati život prvaku… Realno stanje je da su jači, imaju veći roster, puni su reprezentivativaca te su u punom pogon. Svaka utakmica je priča za sebe, pa tako i ova u petak. Probat ćemo dat maksimum, svjesni smo da možemo, riječi su trenera Hansa Matića koji još ističe kako momčad trenira redovno po planu i programu izuzev vratara Zorana Primića koji s reprezentacijom Hrvatske pokušava izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo.

Navijačima nije ulaz dopušten, a utakmica će se izravno prenositi na televiziji (HNTV/Arena sport – čekamo potvrdu) u petak od 20 sati.

Detaljan raspored svih utakmica petog kola možete pogledati klikom na LINK