TURNIR U PLOČAMA: Square brončani

Nakon što su u Šibeniku na pripremnom turniru osvojili treće mjesto, naši su igrači u subotu gostovali u Pločama na 3. Memorijalnom turniru ‘Zvone i Eki’ gdje su također osvojili brončano odličje.

Igrači Antuna Bačića su u polufinalu poraženi od Novog Vremena iz Makarske 2:0 (1:0), a u utakmici za treće mjesto slavili su nad Porto Tolerom 4:3. Igor Leovski postigao je dva pogotka, a po jedan su dodali Konsuo i Perić.

Zadovoljan sam prikazanim unatoč porazu od Makarske. Teško je makarski sastav pobjediti dva puta u desetak dana. Možda su nas u Šibeniku malo i podcijenili s obzirom na naš mladi sastav, međutim ovaj put su dokazali da su vrlo dobri. Mene s druge strane veseli da smo i u ovom drugom dvoboju bili u igri sve do kraja. Drugi pogodak pao je svega dvije sekunde prije kraja utakmice.., kazat će trener Bačić koji se potom osvrnuo na pobjedu nad Porto Tolerom:

– Protiv Porta smo dominirali i zasluženo pobijedili 4:3. Već se vide neke stvari koje prenosimo s treninga na utakmicu. Turnir je poslužio da vidimo koje stvari štimaju, a koje ne. Dobili smo jasne odgovore na čemu treba poraditi, ali i s druge strane neke stavke koje su već sada na nekoj solidnoj, pristojnoj, razini. Svi su igrači imali solidnu minutažu i većina je pokazala određeni napredak s obzirom na turnir u Šibeniku, zaključio je trener Antun Bačić.

Ovaj turnir bio je posljednja provjera pred početak nove sezone 1. HMNL. Square će u prvom kolu u Gospinom polju igrati protiv zagrebačke Uspinjače (subota, 07. listopada od 20.30 sati).