TRENER BAČIĆ: ”Imamo niz uspjeha koji su plod našeg kvalitetnog rada, ali opet moramo ostati čvrsto na zemlji”

Nakon što je naša momčad proslavila veliku i povijesnu pobjedu u Slavonskom Brodu te ujedno upisala 11. prvenstvenu pobjedu, šestu uzastopnu u 2019. i devetu uzastopnu utakmicu bez poraza – računajući od poraza od Uspinjače 24. studenog 2018. pred mikrofon je stao trener Antun Bačić koji ne može sakriti oduševljenje ostvarenim rezultatom, a pogotovo plasmanom u 1. HMNL.

Zaslužena pobjeda ali teško ostvarena. Do 37. minute je bilo 2:1 za nas tako da je odluka pala u posljednje tri minute utakmice. Ovdje je bilo jasno da se ne pita samo kvaliteta nego je  jako bitno imati karakter i borbenost te sve ostalo što spada u to! Brod je na sve načine pokušao osvojiti bod(ove). Ne bih htio komentirati puno suđenje ali mislim da je u Brodu najteže sucima općenito sudit. S puno grešaka na obje strane tako da je to i podiglo tenzije iz borbene u pravu ratničku utakmicu.  Imamo niz pobjeda koji nije svakako slučaj sve je to plod našeg kvalitetnog rada. Ne smijemo se previše zanositi ostvarenim uspjehom, jasno će Bačić koji se potom osvrnuo na dvije spektakularne utakmice koja nam slijede idući tjedan u Dubrovniku:

Imamo sad niz težih utakmica koje će pokazat koliko zapravo vrijedimo. Idući tjedan svakako očekujemo veliku podršku navijača. Prvo nam stiže Split predvođen trenerom Marinkom Mavrovićem i Dariom Marinovićem.., a tu su Brazilac Genario, Suton..  Sigurno je da ćemo ponudit pravi spektakl jer će na terenu biti dvije izrazito kvalitetne momčadi! Svakako ovim putem pozivam sve naše navijače i na prvenstveni derbi protiv aktualnog prvaka Hrvatske u petak, 01. ožujka! – zaključio je Bačić.

S pobjedom u Slavonskom Brodu potvrdili smo drugo mjesto, a s obzirom na preostale rezultate ‘pobjegli’ smo prvog pratitelju(trećeplasiranoj Uspinjači) šest bodova. Kompletan poredak pogledajte OVDJE

Tjedan derbi utakmica otvaramo već u utorak, 26. veljače od 19 sati kada igramo četvrtfinale Kupa protiv FC Split, a u petak, 01. ožujka u Gospino polje nam stiže Novo Vrijeme, aktualni prvak Hrvatske i trenutni lider 1. HMNL!