TREĆI DERBI U NIZU | U subotu protiv Futsal Dinama u Zagrebu!

Nakon Splita u Kupu i Novog Vremena u prvenstvu, u subotu nas očekuje treći derbi u nizu. U sklopu 18. kola 1. Hrvatske malonogometne lige gostujemo u Zagrebu kod Futsal Dinama.

Derbi je to drugog i četvrtog na ljestvici, a u ovom kolu još se igra jedan derbi momčadi s vrha – lider Novo Vrijeme u Makarskoj dočekuje trećeplasirani Vrgorac.

Nažalost, nakon dva nevjerojatna preokreta i ujedno dvije veličanstvene pobjede imamo velikih problema s ozljedama te ćemo u Zagreb oslabljeni.

Idemo na možda i najteže gostovanja od svih, pogotovo znajući koliko već dugo čekamo pobjedu protiv Dinama. Svjesni smo njihovih kvaliteta, ali smo još više svjesni svojih i idemo u Zagreb pokušati nastaviti ovaj dobar niz igara i rezultata, jasan je trener Antun Bačić koji se potom osvrnuo i na igrački kadar:

– Imamo nekih problema s ozljedama ali Square ne čini samo 8 ili 10 igrača i to ćemo pokazati u subotu. Žao mi je što s druge strane više nije trener Mićo Martić jer sam uživao u dvobojima s njim, zaključio je.

Utakmica se igra u subotu, 09. ožujka s početkom od 18 sati u dvorani Dom sportova II. Utakmicu će suditi dvojac iz Slavonskog Broda, Krešimir Grguević i Tomislav Katinić dok je uloga trećeg suca dodijeljena Saši Malbašiću iz Dugog Sela.