ŠTO SU REKLI TRENER BAČIĆ, KAPETAN CVJETKOVIĆ, DANIČIĆ I BEVANDA NAKON PRVE UTAKMICE ČETVRTFINALA?

Nakon poraza 4-1 nitko naravno nije bio raspoložen za izjave, međutim unatoč porazu naši mnogobrojni navijači koji su došli u Makarsku naše su mladiće nagradili dugotrajnim pljeskom što dovoljno govori o zalaganju i trudu na ovom teškom gostovanju.

Ja moram reći da sam zadovoljan s gotovo svih 40 minuta. Igrači su ljudi, naravno svi griješe, a i ja prvi – bilo je tu grešaka ali sam stvarno zadovoljan s prikazanim u Makarskoj. Ima tu dosta stvari koje moraju više ići na bolje ali mislim da smo u ovoj utakmici bili bliže nego ikad prije što se tiče ove sezone protiv tri-četiri momčadi u poretku. Mišljenja sam da imamo pravo optimistično gledati prema drugoj, a i eventualnoj trećoj utakmici.. Navijači su nam dali dodatnu snagu i energiju, a čak su i nadglasali većinsku publiku domaćina i hvala im na tome – riječi su trenera Antuna Bačića.

Kapetan Cvjetković bio je (samo)kritičan po pitanju primljenih pogodaka, međutim zadovoljan prikazanom igrom kompletne momčadi: – Što reći nakon ovakve utakmice… Bilo je tu individualnih grešaka, a među kojima je bila i moja. Utkamica je mogla lako otići na našu stranu, igrali smo 33 minute al pari, međutim iskoristili su naše greške i čestitam im na pobjedi. Daleko je ovo da je sve gotovo, igrali smo bez trojice, osjetio se izostanak Reza i Kuraje.. Vjerujemo jedni u druge, a ovim putem čestitam svima na prikazanoj igri. Svaka čast navijačima što su nas došli podržati i vjerujem da ćemo u Gospinom polju imati još veću podršku, a isto tako vjerujem da ćemo se svi zajedno vidjeti za 15-ak dana u ovoj istoj dvorani kada ćemo igrati majstoricu!

Naše su utakmice uvijek tradicionalno čvrste. Rezultat govori da su bili puno bolji, međutim onaj tko je bio u dvorani vidio je stvarno stanje.  Ne znam koji je točno razlog ovakvog visokog poraza.., naše neke male gluposti i manjak koncetracije. Međutim, pogledajte semafor 4:1 odnosno 1-0 za Makarsku. U slijedeći petak idemo probati okrenuti stvari u našu korist. Vidili smo da je Makarska jako kvalitetna, međutim i mi imamo svoje adute. Računamo da će u Gospinom polju biti veliki broj naših navijača, a ovom prilikom ih sve pozivam da nas dođu podržati! – kazat će Ante Daničić.

I Tomo Bevanda dao je svoj doprinos, međutim posebno se osvrnuo na nedostatak realizacije koja nas muči gotovo pa cijelu sezonu: – Igrali smo do 33. minute al pari, imali smo neke šanse nismo iskoristili ali su i s druge strane i Makarani prijetili, međutim naš Zoki je odlično reagirao u mnogim trenucima. Imamo cijelu sezonu problem s realizacijom pa se sukladno tome ništa novo nije dogodilo ni u ovoj utakmici. Nedostaje žal što nismo poveli 1-0 u seriji, međutim idemo dalje još ništa nije gotovo. Imamo se pravo nadati dobroj utakmici u Dubrovniku i da seriju izjednačimo na 1-1, zaključio je Bevanda.