Što su rekli nakon pobjede trener Bačić, kapetan Cvjetković, Daničić i Pele?

Ukupno treća prvenstva pobjeda ostvarena je sinoć u Solinu gdje smo svladali AFC Universitas rezultatom 2:1. Oba pogotka za našu momčad postigao je Leonardo dos Santos Pele. U nastavku možete pročitati izjave trenera Antuna Bačića, Ante Daničića, kapetana Hrvoja Cvjetkovića i Leonarda dos Santosa!

– Da je ostalo neriješeno možda bi i rekli da je zasluženo, međutim ovo je dokaz da su u futsalu li-la situacije pogotovo kad je ovako rezultat u jedan gol. Međutim, mislim kad se pogleda cijela utakmica bili ukupno bolji i da smo zaslužili. Prvo poluvrijeme smo bili osjetno bolji dok je u drugom bilo onako podjednako i što je utakmica išla dalje bili smo više fizički iscrpljeniji.. Sve u svemu, da je ostalo 1:1 ne bi bio zadovoljan bodom ali bi svakako bio zadovoljan nastupom svojih igrača, riječi su našeg trenera Antuna Bačića koji nije krio oduševljenje ostvarenim

U idućem kolu dočekujemo Brod 035. Par riječi o slijedećem protivniku..

– Stiže Brod 035. koji je tipično domaćinska momčad. Ove sezone su uzeli bod Dinamu u Zagrebu tako da… Znamo koje su njihove kvalitete, svi zadnji naši ogledi bili su al pari tako da nas čeka tvrda utakmica u Dubrovniku. Ako budemo imali ovakav pristup i ovakvu igru ja očekujem da ćemo slaviti i treći put u nizu! – zaključio je Bačić.

Dvostruki strijelac Leonardo dos Santos bio je izuzetno raspoložen nakon utakmice, a s obzirom na svoja dva pogotka hvali kolektivnu igru bez koje je teško doći do toliko željenog rezultata..

Pobjeda je jako važna. Moja dva pogotka toliko i nisu važna jer je pobjeda najvažnija i da je sve to stvar kolektiva. Mislim da smo na pravom putu i da treba ovim putem nastaviti i da će sve doći s vremenom. Mi idemo uvijek na pobjedu, a tako će biti i u idućem kolu kada igramo u svojoj dvorani.

Važan doprinos za veliku pobjedu dao je požrtvovni Ante Daničić 

– Prvo bih se zahvalio svim navijačima koji su nas došli podržati. Ipak je petak, ljudi su na poslu i teško je izdvojiti vrijeme.. Meni je nevjerojatno vidjeti ljude da odvajaju svoje slobodno vrijeme da nas dolaze na gostovanja podržati. Meni osobno to stvarno puno znači, a pogotovo kad sam ih vidio u dvorani srce mi je bilo ko kuća! Ovo su nam jako važna tri boda ostvarena protiv neugodnog protivnika. Znali smo da neće biti lako, radili smo neke pogreške koje nam nisu trebale.. Kontrolirali smo veći dio utakmice, posjed i kontrolu smo također imali ali hvala Bogu vratili smo se u zadnjoj minuti. Ovo nas isto očekuje i u idućoj utakmici koju igramo protiv Broda u Gospinom polju. Nitko nam ništa neće pokloniti tako da u svaku utakmicu idemo sto posto. Budemo li bili koncentrirani i slušali trenera ja mislim da se ne treba bojati nikoga! Nisu ovo neke velike najave jer je bitno da ostanemo na zemlji – prvenstvo je dugo tako da ima još puno, puno igre..

Kapetan Hrvoje Cvjetković bio je izuzetno zadovoljan zalaganjem svih, a slaže se da je pobjeda ostvarena potpuno zasluženo..

– Prije svega čestitam cijeloj momčadi na pristupu i zalaganju. Mislim da smo stvarno odigrali jednu zrelu utakmicu. Nije bilo lako, Universitas je jedna organizirana, fizički i čvrsta momčad.. Iako je bilo li-lacijelu utakmicu mislim da smo na kraju zaslužili pobjedu jer nam se se ovo sve vratilo kad pogledamo unatrag (utakmica protiv Jesenja). Najvažnije je da smo pobijedili, dug je još put pred nama, zaključio je naš kapetan.