Square kreće po prve gostujuće bodove

Krenula je naša momčad danas oko 15 sati put Pule gdje će u petak, 25. studenog od 21 sat igrati protiv Potpićan ’98 Istre. Susret je to devetog kola 1. Hrvatske malonogometne lige čiju će pravdu dijeliti gospoda iz Zagreba, Đeko i Stanić.

Domaćin je u lošoj formi, a što je vidljivo iz dosadašnjih utakmica. Nakon osam odigranih kola – samo jedna pobjeda (Solin 6:2). Momčad iz daleke Istre predvode Roberto Funčić (vratar), Patrik i Keven Drndić, Sanel Bojkić… Treba istaknuti da se Potpićan ’98 ove sezone spojio s MNK Istra poradi teške gospodarske situacije u gradu Labinu. Cilj spajanja bili su: stjecanje uvjeta za rad, ali i veći odaziv sponzora s obzirom kako je dvorana u Puli u puno boljem stanju od one u Labinu.

Domaćin je prema posljednjim informacijama spreman doći do novih bodova, međutim i nas će se zasigurno nešto pitati u ovom ogledu.

Marinko Mavrović jasno je uoči odlaska put naglasio da unatoč izostancima (Zoran Primić, Duje Rezo i Mato Šimunović) Square u ovom dvoboju ide po prve gostujuće bodove ove sezone. Stručni stožer je već naviknut na izostanke, a jasan dokaz je utakmica protiv Nacionala (2:2) u kojoj smo igrali bez doprinosa Duje Reza i Denisa Hasanovića.

Nakon tri neuspješna gostovanja (Uspinjača 2:0, Futsal Dinamo 7:6 i Brod 035. 5:2) uvjereni smo da u četvrtom možemo do prvih bodova ‘sa strane’. Utakmica se igra od 21 sat, a tijek susreta možete pratiti