SQUARE JE U POLUFINALU PRVENSTVA HRVATSKE!

Uspjeli smo! Napravili smo malo sportsko čudo pred 1.200 naših vjernih navijača! Velikim preokretom u četvrtfinalnoj seriji plasirali smo se u polufinale prvenstva Hrvatske!! 

Nakon poraza u Dubrovniku u prvoj utakmici te velike pobjede u Splitu 3:2, večeras u Gospinom polju veliko slavlje nad FC Split rezultatom 4:3 te smo ostvarili plasman u polufinale prvenstva Hrvatske pred našim spektakularnim navijačima!!

Sve je otvorio naš najbolji strijelac  Leonardo dos Santos koji je prvo u 7., a potom u 8. minuti pogodio za velikih – 2:0! Imali su u Splićani prilika, no u 12. minuti na 3:0 povećao je Ante Daničić!! U 13. minuti majstorski potez Daria Marinovića te još bolji pogodak za smanjenje – 3:1! Nije puno trajala radost Splićana jer je u 15. minuti Bruninho, nakon solo prodora, silovitim udarcem pod gredu neobranjivo pogodio za visokih 4:1! Svega tri sekunde prije odlaska na odmor Josip Suton uputio je udarac prema vratima Primića, a lopta udara u Stjepana Reza te odlazi u mrežu (4:2)!

U prvih pet-šest minuta nastavka pritisak Splita, sijevali su se udarci prema Primiću, no siguran je bio naš vratar. Nakon uvoda koji je tek terenski pripao Splićanima, uslijedio je potom i pritisak naših igrača predvođen fenomenalnim hukom s tribina. Ponovno je vratar Luketin bio na visini zadatka te u više navrata intervenirao na vrhunskom nivou. U 30. minuti Suton pronalazi Antonia Sekulića na drugoj vratnici koji prsima pogađa iza leđa Primića za 4:3! Već u slijedećoj minuti, zicer Kirevskog s dva metra, maestralno brani Primić! S druge strane Gašpar također sam pred Luketinom, pokušao je lob-varkom, no glavom brani njegov udarac!

Prilika na priliku s obje strane, a glavnu riječ su imali Primić ali i splitski čuvar mreže. Četiri i pol minute prije kraja Split je uveo igrača vratara čiju je ulogu preuzeo Alen Marić, a prvu priliku imao je naš kapetan Cvjetković, no njegov udarac preko cijelog terena završio je u vanjskom dijelu male mrežice! Split je svim snagama pokušavao ugurati loptu u mrežu u posljednjim minutama s igračem više, no to mu večeras nije pošlo za nogom pred spektakularnom atmosferom u Gospinom polju!

S ovom pobjedom osigurali smo nastup u polufinalu prvenstva Hrvatske što znači da je ove godine naša momčad među četiri najbolje u cijeloj Hrvatskoj!!! A, sad… Vrgorac!

Slavimo večeras, a sutra donosimo detalje za polufinalnu utakmicu!