SEDMICA U MREŽI ALUMNUSA ZA DIREKTAN PLASMAN U PLAY OFF

Rezultatom 7:4 (2:1) slavili smo protiv zagrebačkog Alumnusa u direktnom okršaju za plasman u doigravanje za prvaka Hrvatske. Utakmicu je otvorio Marko Kuraja pogotkom u 7. minuti za 1:0, a u 15. minuti na 2:0 povećao je Ante Daničić.

Gosti su potom u istoj minuti, a nakon prekida stigli do smanjenja rezultata (2:1/Herceg), a s tim se rezultatom ujedno otišlo na predah. U nastavku apsolutna dominacija i čak pet pogodaka u mreži zagrebačkog sastava!

Raspoloženi Rezo prvo je pogodio u 31. minuti za 3:1, a 60 sekundi nakon svojim drugim pogotkom  povećava prednost na 4:1! U 35. minuti na scenu stupa Zoran Primić koji zaslužio je pljesak svih prisutnih zbog pogotka preko cijelog igrališta za 5:1!

U razdoblju od 37. do 38. minute dominacija Alumnusa zbog igrača vratara. U tom su periodu igrači Jakova Ungarova stigli na 5:3, međutim svoj treći pogodak u 39. minuti postiže Duje Rezo za 6:3! Gosti su u posljednjoj minuti dobili priliku s deset metara, a precizan je bio Ivan Matan za 6:4! U posljednjim trenucima susreta, a za konačnih 7:4, pobrinuo se Haron Džanković!

S ovom pobjedom izborili smo plasman u četvrtfinale gdje ćemo igrati protiv Novog Vremena Apfel! Prva utakmica igra se u Makarskoj, a uzvrat za dva tjedna u Dubrovniku!