RUBRIKA ODLASCI/DOLASCI Reprezentativac BiH pojačao ‘crveno-plave’!

Mirko Hrkać, reprezentativac Bosne i Hercegovine novi je igrač Malonogometnog kluba Square! Nakon dolaska iskusnog pivota Keka iz Brazila ovo je drugo pojačanje za ‘crveno-plave’ za sezonu 2019./20.!

Hrkać je prvotno nastupao za MNK Brotnjo iz Čitluka, a poslije toga je bio igrač MNK Zrinjski iz Mostara s kojim je osvojio dva puta Kup BiH. Posljednje dvije sezone proveo je u FC Mostar SG Staklorad gdje u posljednje dvije sezone osvojio naslov najbolje momčadi u državi.

 

– Dolazak u Square za mene je jedan od novih izazova. Uprava iz Dubrovnika me je kontaktirala i brzo smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Ja se nadam da ću ispuniti njihova i svoja očekivanja i da ćemo se ove godine boriti za prvaka države. Square ima dosta dobrih pojedinaca kao što su reprezentativni vratar Zoran Primić potom Maro Đuraš te Blago Gašpar i bit će mi zadovoljstvo dijeliti s njima svlačionicu, rekao je Mirko Hrkać povodom dolaska u Gospino polje.

Predsjednik je ovim potezom jasno potvrdio traženja stručnog stožera, a tako je nakon napadača Keka treneru Bačiću stigao i igrač kojeg će najviše koristiti kao ‘zadnjeg’ iako je Hrkać igrao na pozicijama desnog beka i pivota.

S novim pojačanjem potvrdili smo da ove sezone imamo ambicije za sami vrh ljestvice. Nakon brazilskog golgetera (Keka) doveli smo još jedno poznato futsal ime koje igra za reprezentaciju BiH, a koje će uvelike pomoći našoj momčadi u cilju što boljeg plasmana ove sezone, jasan je predsjednik  Željko Raguž.