Raspored utakmica prvog dijela sezone

Prvenstvo otvaramo domaćom utakmicom protiv HMNK Vrgorac koja će se igrati u petak, 05. listopada s početkom u 19 sati u SD Gospino polje!

Zanimljivost je da u prvih pet kola imamo tri domaće utakmice i dva gostovanja. Nakon domaćinstva Vrgorcu odlazimo put Krapine gdje ćemo igrati protiv MNK Jesenje, novaka u prvoligaškom društvu.

U petak, 19. listopada ponovno igramo u Gospinom polju protiv zagrebačkog Alumnusa, a nakon toga slijedi gostovanje u Split protiv još jedne nove momčadi u 1. HMNL – AFC Universitas.

”Pakleni mjesec studeni” otvaramo domaćom utakmicom protiv MNK Brod 035., a potom slijedi derbi u Makarskoj protiv MNK Novo Vrijeme APFEL, aktualnog prvaka Hrvatske.

Nastavak slijedi u Gospinom polju protiv Futsal Dinama, tjedan dana poslije gostovanje kod Uspinjače koja je ove sezone doživjela brojne izmjene u klubu i igračkom kadru… Na samom kraju mjeseca slijedi nam okršaj protiv Splita u Dubrovniku.

Početkom prosinca odlazimo u goste Osijeku, a prvi dio zaključujemo utakmicom pred našim vjernim navijačima protiv šibenske Crnice.

Klikom na LINK  pogledajte raspored prvog dijela sezone.

Davor Lopin, 13. rujna 2018.