Protiv Crnice po polufinale!

Večeras od 20 sati u dvorani Gospino polje igra se četvrtfinalna utakmica 1. HMNL u kojoj naša momčad dočekuje šibensku Crnicu. Svaka utakmica do sada je bila ‘na nož’, krajnje neizvjesna i sigurno je da će biti prava poslastica za sve gledatelje.

Naravno, ne one u dvorani i ne one pred malim ekranima! Sukladno naputku radne skupine HNS-a i dalje je na snazi odluka o igranju utakmica bez prisutnosti gledatelja.

HNTV i Arena sport televizije odlučile su prenositi tri od četiri utakmice četvrtfinala. Dakle, jednu utakmicu ne i to upravo susret Squarea i Crnice. Iz HNTV-a su kazali kako je razlog jednostavan: geografiski položaj našeg grada. Ako je tako, onda je za očekivati kako će i iduće sezone biti geografija glavni razlog nedolaska u Gospino polje.., a neće Omiš, Zagreb i Makarska te novi/stari prvoligaš – Osijek.

Bilo kako bilo, Uprava je na kraju krajnjim naporima ipak dogovorila prijenos utakmice uživo, ali isključivo na facebook stranici našeg Kluba.

Situacija pred utakmicu od strane igrača i stručnog stožera izvanredna!

Svi su fokusirani na utakmicu, atmosfera je na vrhuncu, a u svim igračima je pozitivna trema i svi jedva čekaju početak utakmice.

– Fokusirani smo na igru i stvari koje trebamo raditi na terenu. Ne razmišljamo o rezultatu jer ako sve napravimo onako kako treba –  smatram da ćemo sukladno tome osigurati mjesto u polufinalu. Nedostaju nam Antonio Konsuo i Marko Kuraja, ali upitan je i nastup Mirka Hrkaća . Što je tu je, koga nema bez njega se mora i može. Imamo dovoljno utreniranu momčad, svi su uključeni u sve procese tako da imamo širok roster da vjerujemo u dobar ishod i u takvom sastavu. Nema smisla da se fokusiramo na žaljenje za nekim i trebamo gledat pozitivno. Atmosfera je pozitivna, svi su uzbuđeni skupa sa mnom. Protivnika respektiramo, znamo da nećemo biti lagano, ali vjerujemo u našu kvalitetu i snagu, jasan je uoči večerašnjeg četvrtfinalnog futsal spektakla trener Frane Despotović.