PORAZ Koji se mora što prije zaboraviti

Prava futsal drama odvijala se u Domu sportova u Zagrebu! Malonogometaši Squarea gostovali su kod Futsal Dinama u sklopu petog kola 1. HMNL. U utakmici u kojoj je postignuto čak 13 pogodaka više uspjeha imali su zagrebački igrači koji su do pobjede stigli svega 1 sekundu do kraja utakmice!

Square je čak šest puta hvatao Dinama, a na 6:6 stigao je 10 sekundi do kraja utakmice… Dinamo je potom imao posljednji napad, a Kanjuh je silovitim udarcem pogodio za konačnih 7:6!

Square je i dalje ostao u vrhu 1. HMNL, a već u nedjelju, 6. studenog od 18 sati u Gospinom polju igra novi derbi – stiže FC Split Tommy!

– Trebam istaknuti da su igrači pokazali karakter, dva puta su sevraćali nakon dva pogotka razlike. Sreća nas u finišu utakmice nije pogledala i nažalost smo ostali bez bod(ov)a. Svaka čast igračima na borbi, a uvjeren sam da će svi već iduće kolo pokazati još veću borbu i zalaganje. Moramo cijeli tjedan raditi na mobilizaciji, što prije zaboraviti ovu utakmicu te se pred našim navijačima pokazati u što boljem svjetlu, rekao je Marinko Mavrović, odmah nakon utakmice u Zagrebu.