POBJEDA KADETA I PORAZ JUNIORA U VRGORCU

Danas je krenulo natjecanje u prvenstvu Hrvatske za juniore i kadete – regija jug (južni dio). Juniora su upisali poraz, a kadeti pobjedu…

Kadeti su prvi istrčali na teren i zahvaljujući Maroju Banduru, koji je postigao dva pogotka, slavili rezultatom 2-0. Kadeti su igrali u sastavu Niko Zrilić, Maroje Bandur, Orsat Klečak, Nikša Vranješ, Đino Peškura, Anton Puljić, Miho Bupić, Toni Grgurević, Lukša Radiš i Mario Lonco.

Juniori nažalost nisu bili te su nažalost poraženi od Vrgorca rezultatom 3-0. Juniorski sastav predstavljali su Mario Falkoni, Petar Milić, Antonio Darrer, Haron Džanković, Tomislav Devčić, Toni Sentić, Maroje Lazo i Mario Papac.

Juniori su bili oslabljeni zbog neigranja Andra Zarača, a uz to ozljiedio se i Haron Džanković. S obzirom na, inače manji kadar u junioroma, rezultat 3:0 je na kraju i zadovoljavajući. Momci su odigrali baš pravu mušku utakmicu, međutim Vrgorac je upisao zasluženu pobjedu na čemu im čestitam. S druge strane moram pohvaliti igru naših kadeta koji su u pravoj borbenoj utakmici, s dosta prilika kod oba sastava, slavili 2-0. Baš smo bili bolji za jedan-dva pogotka. Čak petorici je ovo bila prva prvenstvena utakmica i moram istaknuti da su me baš iznenadili, jasan je trener Antun Bačić.

U regiji jug – južni dio u konkurenciji juniora natječu se Vrgorac, Novo Vrijeme, Porto Tolero i Square, dok su konkurenciji kadeta Square, Novo Vrijeme i Vrgorac.