‘PALI’ SU I SPLITSKI STUDENTI | Pele dva za tri boda!

Sjajnom kolektivnom igrom naša je momčad odnijela pun plijen iz Solina gdje smo u sklopu četvrtog kola 1. HMNL igrali protiv splitskih studenata – AFC Universitas. Do sva tri boda stigli smo pogotkom u 40. minuti kada je Pele odlično reagirao na drugoj vratnici nakon prodora Ante Daničića.

Gotovo pa cijeli susret bili smo bolja momčad, a pogotovo u prvom dijelu susreta u kojem smo propustili niz velikih prigoda. Imali su i domaćini par obečavajućih udaraca, međutim Zoran Primić bio je vrhunski raspoložen. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0:0..

U 6. minuti nastavka Leonardo dos Santos postiže majstorski pogodak za 1:0! Primić je uputio dugu loptu u kazneni prostor domaćina, a Pele je iz okreta, leđima okrenut golu, fenomenalno pogodio iz voleja za opće oduševljenje onih malobrojnih ali najvjernijih navijača koji su stigli podržati našu momčad!

Ipak, dvije minute kasnije na semaforu je 1:1. Kratko je trajala naša radost s obzirom da su domaćini iskoristili nesmotrenost u našoj obrani i preko Ivana Tustonjića stigli do egala. U posljednjih deset minuta istaknuli su se odličnim obranama Primić i Franko Bilić, vratar Universitasa.

Rasplet utakmice dogodio se doslovno u posljednjoj minuti. Ante Dančić je prošao po desnoj strani te uposlio Pelea kojemu nije bilo teško pogoditi za 2:1! Erupciji oduševljenja naših navijača ali i članova Uprave na tribinama u tim trenucima teško je opisati…

Na kraju iz Solina odnosimo zaslužena tri boda iako smo igrali bez ozljeđenog Mara Đuraša. Trener Antun Bačić je na klupi, uz svoje pomoćnike Mata Cvjetkovića i Hansa Matića, imao na raspolaganju slijedeće igrače: Zoran Primić, Leonardo Dos Santos, Haron Džanković, Hrvoje Cvjetković, Stjepan Rezo, Marko Kuraja, Adrijan Micevski, Josip Nebergoj, Antonio Konsuo, Adriano Darrer, Blago Gašpar, Ante Daničić, Alen Turuk.

Iduće kolo nam je na rasporedu u petak, 02. studenog kada u Gospinom polju dočekuje Brod 035!