OTVARANJE SEZONE | Debitantski nastup Pelea: U sastavu i Micevski!

Večer u 19 sati zakotrljati će se ‘bubamara’ po prvi put ove sezone.  Protivnik u Gospinom polju je momčad Vrgorca koja je ove sezone doživjela brojne promjene.

Promjena je dakako bilo i u našem sastavu, a ono najvažnije je da smo u klub vratili Mara Đuraša. Uz njega, Uprava je uložila velike napore za pojačanje igračkog kadra pa su tako novi igrači od ove sezone Leonardo dos Santos i Jonatan Bruno Santiago koji imaju brazilsko državljanstvo.

Moram biti zadovoljan odrađenim pripremama. Ciljana smo pojačanja tražili tako da sam zadovoljan i učinkom Uprave. U prvom kolu imamo vrlo težak zadatak – nadigrati opasnog Vrgorca koji ima 4-5 vrhunskih igrača. Dakako, imamo i mi svoje igrače pa s toga očekujem jednu vrlo neizvjesnu utakmicu – jasan je trener Bačić koji još dodaje:

Za prvu utakmicu ne mogu računati na Marka Kuraju koji ima odraditi suspenziju zbog tri žuta kartona još od prošle sezone. Brazilac Moreno nam je tek jučer stigao tako da će svoj prvi nastup imati iduće kolo. Svi osim Morena i Kuraje su zdravi i večeras će se potući za svaku loptu. U kadru će biti i Adrijan Micevski koji će pokušati dati svoj doprinos iako mora na neophodnu operaciju, kazat će Bačić.

Utakmica se igra od 19 sati, a molimo sve gledatelje da u dvoranu dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve na ulazu. Podsjećamo da vrijede pretplate za 2018. godinu, a žene od ove sezone imaju besplatan ulaz na sve domaće utakmice.