OTIŠAO JE NAŠ ANDRO.

Sinoć je na predjelu Batahovine u teškoj prometnoj nesreći život izgubio Andro Zarač, rođen 6. siječnja 2000. Igrač našeg kluba  bio je od 15. prosinca 2014., a nastupao je u kategoriji kadeta i juniora te je bio jedan od najvažnijih igrača kadetske momčadi koja je osvojila treće mjesto na državnom prvenstvu.

Debi u seniorskom dresu imao je protiv Futsal Dinama 12. svibnja 2017. u Dubrovniku, a posljednji nastup upisao je u Šibeniku protiv FC Crnica, 14. travnja 2018. Upisao je ukupno 36 nastupa za seniorsku momčad. Svojim igrama i zalaganjem prošle godine dobio je poziv u reprezentaciju Hrvatske u uzrastu do 19 godina.  Sport mu je obilježio život, od djetinjstva je trenirao judo i mali nogomet.

Nažalost, zatekla nas je najtužnija moguća vijest. Ostali smo bez našeg mladog igrača, tuga je velika i želim u ime kluba izraziti sućut obitelji i da su naše misli s njima u ovim teškim trenucima, rekao je predsjednik Željko Raguž.

Više informacija o sprovodu našeg Andra objavit ćemo uskoro, a ovim putem izražavamo iskrenu sućut obitelj i prijateljima.

Počivao u miru Božjem.