OSMI PORAZ: Početničke greške, nedostatak igračkog kadra…

Visok poraz doživjeli su naši mladići u sklopu 17. kola 1. Hrvatske malonogometne lige. Na gostovanju kod FC Split Tommy poraženi smo 7:3 (3:1) te stigli do osmog prvenstvenog poraza.

Domaćinu smo parirali prvih 13-14 minuta, međutim nedostatak igračkog kadra i početničke pogreške usmjerile su utakmicu na mlin splitskog sastava. Mrežu vratara Turuka otvorio je Rafinha koji je s oko 10-11 metara pored trojice igrača u obrani prizemnim udarcem pogodio za 1:0.

Netom nakon prvog pogotka uslijedio je i pogodak za 2:0 nakon što su domaćini presjekli loptu na centru (Suton). Tračak nade našoj momčadi dao je Đuraš (2:1) nakon što je uspjela uigrana kombinacija nakon kornera. Dvije minute poslije Ćorluka koristi nesmotrenost Kuraje te nesmetano pogađa za 3:1, a bio je to ujedno i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku, točnije u razmaku od samo pet minuta domaćin je imao visokih 6:1.

Uslijed velike prednosti, domaćini su ubacili mlade snage, a naši igrači to koriste te preko Tikvice i Đuraša (6:3). Točku na ‘i’ što se tiče pobjednika ove utakmice stavio je Rafinha u 36. minuti utakmice.

U Splitu su za Square igrali Turuk, Zvone, Darrer, Konsuo, Kuraja, Tunjić, Đuraš (2), Cvjetković, Micevski, Hasanović i Tikvica (1), a nedostajali su Primić, Šimunović, Rezo i Bačić.