Oslabljeni u goste Broda 035.

Naša je momčad kasno sinoć stigla u Slavonski Brod gdje će večeras od 20 sati igrati dvoboj sedmog kola 1. Hrvatske malonogometne lige kontra MNK Brod 035.

Slavonski prvoligaš u posljednja dva kola vezao je dvije pobjede, dok je naša momčad u isto toliko nastupa upisala dva poraza (Futsal Dinamo, Split Tommy). Marinko Mavrović uoči ovog susreta nije toliko optimističan kao i inače zbog silnih problema u sastavljanju igračkog kadra za teško gostovanje.

Uoči samog odlaska put Slavonskog Broda, zbog temperature, odustao je Mato Šimunović, a uz njega ne možemo računat i na Denisa Hasanovića. Kad pogledamo da nam nedostaju dva vrlo bitna igrača u rotaciji, a imamo Tomislava Bevandu, koji vuče ozljedu, moram priznati da sam vrlo zabrinut oko rostera. Nemamo toliko široku klupu koja može cijelu utakmicu parirati Brodu 035. Već u utorak igramo protiv Nacionala, a uz ozljede, izostanak igrača i mogućnost niza igrača za trećim žutim kartonom pitanje je u kojem ćemo sastavu nastupiti… 

S druge strane domaćin u pobjedničkom zaletu – očekuje treću uzastopnu pobjedu: – Respektiramo Squarea, posebice velikog taktičara Marinka Mavrovića, a potom i Toma Bevandu, Hrvoja Cvjetkovića, Mara Đuraša, Zorana Primića… Square je jedna odlična momčad koja je tijesno poražena od Dinama i Splita, respektiramo protivnika, ali ga se ne bojimo. Cilj nam je izvući sva tri boda iz ovog susreta, no smatram da to neće biti lagan posao, riječi su Ivice Ćorluke, alfa&omege MNK Brod 035.

Utakmica počinje u 20 sati u SD Brod, a tijek susreta možete pratiti na našoj stranici ispod naslovne slike.