OBAVIJEST | Prodaja pretplata za sezonu 2018./19. kreće od 01. listopada!

 

S obzirom na prethodne godine, a sukladno velikoj zainteresiranosti za kupnju pretplatničkih iskaznica MNK SQUARE i ove sezone odlučili smo našim vjernim navijačima ponuditi posebnu ponudu!

Ove sezone nudimo niz pogodnosti, a sve s ciljem promidžbe sporta i futsala u našem gradu!

Prodaja pretplatničkih iskaznica kreće 01. listopada, a svi oni koji se jave navedenog datuma imaju popust 20% na dosadašnju cijenu (150 kuna)! Dakle, svi oni koji ostvare predbilježbu (u inboxu naše FB stranice) te ostvare kupnju pretplate 01. listopada cijena iznosi 120 kuna!

S ciljem promidžbe sporta, a pogotovo afirmacije mladih za interesom sporta i sportskih aktivnosti ove sezone odlučili smo ponuditi svima koji su rođeni 2000. godine i mlađe izuzetno povoljnu cijenu pretplata!

Cijena za sve koji mladiće koji imaju ispod 20 godina cijena pretplate iznosi svega 100 kuna!

Sezonska pretplata za domaće utakmice vrijedi za utakmice koje MNK SQUARE igra u dvorani Gospino polje u Dubrovniku, kojih je MNK SQUARE domaćin. Svaki pretplatnik ima pravo ulaska na sve prijateljske utakmice, dvoboje  1. Hrvatske malonogometne lige te utakmice Kupa Hrvatske u organizaciji MNK SQUARE koje se igraju u sezoni 2018./19.

Kupnja pretplata za sezonu 2018./19. ostvaruje se 01. listopada u Caffe bar What’s up? koji se nalazi na adresi Iva Vojnovića 36.

Detalji oko prodaje iskaznica biti će poznati kroz par dana,  a što se tiče pretplatnika koji imaju iskaznice za ovu godinu ista vrijedi do 31. prosinca 2018. te nakon tog datuma vrijedi samo ona za sezonu 2018./19.

Davor Lopin, 20. rujan 2018.