OBAVIJEST NAVIJAČIMA | Cijene ulaznica za sezonu 2019./20.

Sukladno mnogobrojnim upitima naših navijača, a sve povodom početka nove sezone 1. Hrvatske malonogometne lige, odnosno prvoj utakmici u Gospinom polju, dužni smo ovim putem objaviti informacije s ciljem što boljeg informiranja svih naših navijača ali i onih koji će to tek i postati.

Za ovu sezonu kupnja pretplatničkih iskaznica neće biti moguća. Za svaku domaću utakmicu bit će potrebno kupiti ulaznicu. Cijena ulaznica za regularni dio 1. HMNL iznosit će standardnih 20 kuna dok će za žene i djecu do 12 godina ulaz na sve utakmice biti besplatan.

U slučaju play off-a (doigravanja za prvaka) cijene ulaznica iznosit će 30 kuna dok će pripadnice ljepšeg spola i djeca do 12 godina imati i dalje besplatan ulaz.

Uoči premijerne utakmice u Gospinom polju ove sezone moram se zahvaliti svima na neizmjernoj podršci tijekom cijele prošle sezone u kojoj je naš klub dogurao do polufinala prvenstva Hrvatske. Sinergija navijača s igračima bila je tijekom cijele sezone, a najviše se osjetila u Vrgorcu kada je ‘vojska’ navijača iz Dubrovnika došla podržati naše igrače u jednoj od najvatrenijih dvorana u Hrvatskoj, Domu sportova ”Davor Jović”. Cilj Uprave ove sezone je napraviti korak dalje, što je i napravila s ciljanim pojačanjima. Okosnicu momčadi i ove sezone čine domaći igrači koji su uvelike i zaslužni što je Square u najjačem rangu, riječi su predsjednika Željka Raguža.

Cilj Uprave i stručnog stožera je ove sezone napraviti iskorak, a to je definitivno finale prvenstva Hrvatske ali i finale Kupa Hrvatske. S obzirom na kvalitetu domaćih igrača ali i ovogodišnjih pojačanja te doprinosa s tribina to je itekako moguće..

MNK Square ima svoj cilj, a to je da u bližoj budućnosti ostvari svoj povijesni plasman, a to je naslov prvaka Hrvatske i da sukladno tome svi naši navijači osjete draž Lige prvaka! – jasan je predsjednik Raguž.

Više informacija o prvoj domaćoj utakmici bit će poznato na sutrašnjoj konferenciji za medije koja će se održati u Hotelu Rixos Libertas s početkom u 10 sati.