NOVO VRIJEME U POLUFINALU: ‘Majstorica’ opravdala sva očekivanja…

U trećoj utakmici četvrtfinala Novo Vrijeme je slavio rezultatom 6:2 (3:2) te na taj način osiguralo ulaznicu za polufinale prvenstva Hrvatske. Ponovno je to bila jedna prava ratnička utakmica koja je opravdala sva moguća očekivanja…

Domaćin je prvi stigao do vodstva već  u 5. minuti kada je Lucas lob varkom prevario istrčalog Primića. Međutim, naša momčad tri minute nakon postiže dva pogotka za veliki rezultatski preokret – 2:1! Oba pogotka bila su djelo kapetana Hrvoja Cvjetkovića u 7., a potom i u 8. minuti!

Dvije minute trajalo je naše vodstvo, a u 10. minuti domaćin je stigao do poravnanja (2:2)! Osim što je bilo itekako uzbudljivo na terenu –  i na tribinama se vodila ravnopravna bitka, a sve zahvaljujući našim vjernim navijačima. U istoj minuti domaćin je stigao do druge prednosti nakon bloka Daničića koji je skrenuo loptu u suprotnu stranu..

Iznimno uzbudljiva utakmica nastavila se i u drugom dijelu prvog poluvremena. Iako nije bilo pogodaka do isteka 20. minute bilo je iznimno atraktivnih i zanimljivih udaraca s obje strane uz po pet akumuliranih prekršaja!

I u nastavku drama. Do 25. minute ‘mali milijun’ prilika s obje strane. U 27. minuti imali smo izglednu prliku tri na dva, međutim odlično je reagirao Bašković! U protunapadu se Lucas sjurio prema Primiću – spasila nas je vratnica!

U 30. minuti Borna Tikvica zaradio je drugi žuti karton te je domaćin dobio veliku priliku za povećanje prednosti. Iskoristili su to domaćini te pri isteku 31. minute preko Kazazića stigli do 4:2! U 33. minuti ponovno smo s igračem manje! Direktni crveni zaradio je Marko Kuraja, a Kazazić je ponovno strijelac za domaćina s igračem više za 5:2!

Točno šest minuta prije kraja zaigrali smo na sve ili ništa. Međutim, domaćin je preko Dudua već u prvom napadu presjekao loptu te stigao do visokih, a kasnije i konačnih 6:2. Unatoč visokom porazu mora se posebno istaknuti doprinos našeg vratara Zorana Primića koji je i večeras imao niz kvalitetnih intervencija u ključnim trenucima…

Na kraju treba posebno istaknuti da smo u Makarskoj imali bučnu podršku 100-tinjak naših vjernih navijača  koji su tijekom cijele utakmica bili iznimna podrška našoj momčadi. Novo Vrijeme je s ovim uspjehom osiguralo polufinale gdje će igrati protiv Futsal Dinama.