NOVI PREDSJEDNIK | Željko Raguž umjesto Željka Jelića!

Željko umjesto Željka. Željko Raguž zamijenio je Željka Jelića na funkciji predsjednika našeg Kluba. Svi oni koji prate rad Željka Raguža dobro znaju o kakvoj se osobi(ni) radi, a uz to što je izuzev političkog života i sportski fanatik, onda ne čudi što je s obje ruke prihvatio novi izazov.

Naš novi predsjednik rođen je 1982. godine u Dubrovniku. Osnovnu i srednju ekonomsku školu završio je u Dubrovniku, a zatim je završio i ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer marketing. U svom opširnom životopisu dakako vrijedi izdvojiti da je u počecima svoje karijere radio u Ministarstvu vanjskih poslova europskih integracija kao stručni suradnik, Agrokoru, a bio je i  direktor plus market projekta tvrtke Velpro za cijelu Hrvatsku..

Nakon što je obavljao funkciju dogradonačelnika grada Dubrovnika preuzeo je mjesto direktora Luke Dubrovnik.

Željka Raguža krasi osobina da ne bježi od odgovornosti te da će sve napraviti što je u njegovoj maksimalnoj mogućnosti pa je sukladno tome njegova prva izjava kao predsjednika Kluba: – ‘‘Nećemo biti pasivni i ‘životariti’ u Prvoj ligi već ćemo ove sezone ciljati visoko. Square će ove sezone zasigurno biti jedna od najjačih momčadi, a samim tim ćemo puniti dvorane diljem Lijepe naše!”

Jasna je to poruka svim protivnicima u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi da će Square ove sezone biti jači nego ikada. Da će ova sezona zaista biti povijesna po mnogočemu, a o čemu točno (za početak) otkriti ćemo u slijedećih par dana..

– Moj novi veliki izazov je MNK Square koji u novu sezonu ulazi s visokim ambicijama. Hvala dosadašnjem predsjedniku, gospodinu Jeliću koji je klub ostavio u odličnom stanju i koji dalje ostaje u klubu da zajedno pišemo povijest. Mene prosjek u niti jednoj sferi života nije zanimao, tako da ćemo ovaj tjedan predstaviti i pojačanja za novu sezonu, a ona su spektakularna, zaključio je naš novi predsjednik.

O službenom predstavljanju novog predsjednika i spektakularnim pojačanjima više možete očekivati krajem ovog tjedna kada ćemo održati konferenciju za medije.

Davor Lopin, 03. rujna 2018.
FOTO Dubrovački dnevnik