NOVI PREDSJEDNIK – NOVE ODLUKE | Tko će ove sezone besplatno na utakmice Squarea?

Dolaskom Željka Raguža na funkciju predsjednika Malonogometnog kluba Square već u samom startu, a uoči sezone 2018./19. doneseno je niz važnih odluka što se prvenstveno tiče prvenstveno kadra ali i svih ostalih stvari vezanih za klub (marketring i sl.).

Što se tiče igračkog kadra u Klub se vratio Maro Đuraš, a s njim je došao iz Leonardo dos Santos Pele koji je stigao iz LNFS  (najjače svjetske futsal lige). Iako su planovi malo promijenili poradi neophodne operacije Adrijana Micevskog ostali smo kratki za jednog stožernog igrača.

Međutim, Uprava je na čelu s novim predsjednikom intezivno radila na zamjeni, a na radost svih navijača i simpatizera Kluba doveli smo još jedno spektakularno ime koje će žariti i paliti u svim dvoranama 1. Hrvatske malonogometne lige!

Izuzev pojačanja u igračkom kadru uvelike se radi na promociji Kluba. Možda će se mnogi zapitati na koji način? Naravno, čekali smo početak prvenstva da možemo napraviti veliki iskorak na promidžbi ali i kvalitetnom obraćanju javnosti u svim segmentima.

Prvenstveno, već smo objavili da se sezonske pretplate mogu kupiti po cijeni već od 100 kn (prodaja kreće 03. listopada). Iskaznica se može kupiti po cijeno od 100 kuna samo u srijedu, 03. listopada u C. b. What’s up?. Redovna cijena iskaznice je 150 kuna, a za sve mladiće – naše navijače koji su mlađi od 20 godina, cijena iznosi 120 kuna!

Nadalje, u svrhu promocije velikih utakmica ali i promocije općenito sporta u gradu Dubrovniku od ovog tjedna biti će postavljen jumbo plakat na frekventnoj lokaciji u Lapadu s pozivom svim navijačima na utakmice na kojem će se posebno istaknuti datumi utakmica koje se igraju u Dubrovniku. Uz to, na svim oglasnim pločama biti će zalijepljeni posebni plakati za najave utakmica.

Intezivno radimo na promociji Kluba. Na prvom mjestu su nam navijači bez čije podrške nikako ne možemo napraviti iskorak kojeg želimo. Od ove sezone uvodimo novosti, a jedna od njih je da će svim ženama tijekom sezone 2018./19. ulaz biti besplatan na sve utakmice računajući i eventualne utakmice Kupa! – jasan je naš predsjednik Željko Raguž koji je na kraju zagonetno istaknuo:

Uskoro ćemo objaviti još jednu veliku vijest na radost svih navijača, a na strah i trepet svih naših protivnika! – zaključio je Raguž.