Ništa od bodova iz Slavonskog Broda

MNK Square poražen je na gostovanju kod MNK Brod 035. u Slavonskom Brodu rezultatom 4:3 (1:0). Domaćin je do punog plijena stigao tek u 39. minuti…

Nakon lošeg otvaranja i zaostatka od 2-0 naši su se mladići probudili te prvo pogotkom Marka Kuraje u 28., a potom i Josipa Nebergoja minutu poslije stigli do rezultatskog egala – 2:2. Svega dvije minute poslije domaćin je u prednosti, a sve zahvaljujući pogotku iz penala.

Ususret penalu prethodio je prekršaj Zorana Primića, a za što je nagrađen žutim kartonom. Nakon toga, a zbog nesportskog ponašanja zaradio je i drugi žuti karton u isto minuti te će zbog toga izbivati s utakmice protiv Vrgorca u subotu. Nakon trećeg vodstva domaćina (3-2), ostali smo i bez Marka Kuraje koji je također zbog drugog žutog kartona (‘ometanje vratara pri oslobađanju od lopte’) napustio teren.

U tim trenucima smo e dobro branili, a u 35. minuti u igri s vratarom, stigli smo do novog egala! Za 3:3 poentirao je Tomo Bevanda! Međutim, ni tu nije kraj uzbuđenjima u Slavosnkom Brodu..

U 39. minuti vratar domaćina uposlio je dubokom loptom Igora Mirkovića koji iz okreta pogađa za 4:3.Mirković je pri tome iskoristio onih par sekundi koliko je (za)kasnio naš vratar koji je utrčavao s klupe.

Unatoč silnim naporima da ostvarimo toliko željenu pobjedu, nažalost na kraju se ipak iz daleke Slavonije vraćamo bez bodova. Uoči 19. kola, a u kojem smo domaćini HMNK Vrgorac u Župi dubrovačkoj, nalazimo se na sedmoj pziciji s 22 osvojena boda. Protiv momčad iz Vrgorca naš trener ne može računati na doprinose Hrvoja Cvjetkovića, Zorana Primića i Marka Kuraje!

Šestu poziciju i dalje drži Osijek koji uoči slijedećeg kola ima tri boda više od naše momčadi!

 

Utakmica 19. kola između Squarea i Vrgorca igra se u subotu, 07. travnja s početkom u 19 sati u dvorani OŠ Župa dubrovačka!