Nakon Dinama i Splita, kapitulirali kod Broda 035.

Square nije uspio ostvariti pozitivan rezultat u Slavonskom Brodu kontra MNK Brod 035. Igrači Marinka Mavrovića poraženi su 5:2 (1:1), iako su se čak dva puta vraćali u utakmicu.

Brod 035. je prvi stigao u prednost preko Bundavice koji je iz penala pogodio za 1:0 u 9. minuti. Treba istaknuti da je pogotku prethodio crveni karton Duje Reza koji je zaradio isključenje zbog namjernog igranja rukom u pokušaju sprječavanja pogotka te nesmotrena reakcija Zorana Primića koji je izgubio loptu na centru.

Brod je nakon pogotka imao inicijativu, a Dubrovčane je u više navrata spašavao vratar Primić. Square je od 12. minute skupio već pet akumuliranih prekršaja, a unatoč tome stigao je do rezultatskog egala u 17. minuti. Đuraš je prešao svog čuvara te potom uposlio Adrijana Micevskog koji sa oko 5-6 pogađa za 1:1! U posljednjih 120 sekundi prvog dijela čak tri velike šanse za Brod 035., međutim rezultat je ostao nepromijenjen.

U nastavku utakmice, točnije nakon 1.40 minute Brod 035. je u drugoj prednosti, Čavar je iskoristio nepažnju obrane te nakon ubačaja iz kornera pogodio za 2:1! Kako domaćin u 29. minuti nije iskoristio indirekt – Square jest kontru koju je realizirao mladi Antonio Konsuo (2:2) koji je odlično odgovorio na pritisak navijača te i neugodnog domaćina.

U 32. minuti Brod je skupio pet akumuliranih prekršaja, a unatoč tome je tri minute poslije stigao do trećeg vodstva – 3:2 (Kajfeš). Uoči trećeg vodstva domaćina imali smo priliku preko Micevskog stići do vodstva, međutim nije bilo sreće u završnici. Square je četiri minute do kraja susreta igrao s igračem vratarom (Cvjetković), međutim to mu se nije isplatilo jer je Čavar svojim drugim pogotkom tri minute prije kraja pogodio za 4:2, a u posljednjim sekundama Kajfeš pogađa za konačnih 5:2.

Treba istaknuti da je Square u Slavonskom Brodu igrao bez Mata Šimunovića i Denisa Hasanovića, a za iduće kolo ostao je bez pomoći Duje Reza koji je zaradio izravni crveni karton…