NASTAVAK POBJEDNIČKOG NIZA? Trener Bačić: ‘Bit će teško, ali idemo u Vrgorac po pobjedu’

Nakon vrijedne pobjede ostvarene u prošlom kolu protiv Broda 035. (5:3) našu momčad u osmom kolu 1. Hrvatske malonogometne lige očekuje još jedan težak ispit. Momčad je proteklih dana vrijedno i marljivo trenirala, a sve u svrhu nastavka pobjedničkog niza..

Vrgorački dom športova slovi kao jedan od najtežih mogućih ispita za sve momčadi, a onaj tko osvoji pun plijen iz paklene vrgoračke dvorane uistinu mora pokazati znatno više od svojih mogućnosti. Vrgorac je pak ove sezone, u posljednje četiri utakmice kod kuće, upisao svega jednu pobjedu (Crnica 5:4). Međutim, glavni kandidat za naslov prvaka, FC Split Tommy, osvojio je tek bod (2:2), a Futsal Dinamo je tek nakon velikog preokreta odnio pun plijen slavivši 2:1. Jedini koji se može pohvaliti uvjerljivom pobjedom je Osijek koji je u prvom kolu šokirao ‘nebesko-plave’ rezultatom 5:2.

Momčad Vrgorca je duži niz godina na okupu, a od ove sezone na trenersko mjesto vratio se Arben Ademi koji temelji svoju igru na iskusnim igračima (Stanković, Subotić, Jurjević, Martinac..).

S naše strane dobro je poznato da mladi trener Bačić ima na raspolaganju još mlađe igrače (Micevski ozljeđen, Daničić odsutan), međutim uz pomoć vratara Turuka, kapetana Cvjetkovića, Reza i Leovskog, vjeruje da momčad može ostati na pobjedničkom kolosjeku.

– Jako sam zadovoljan igrama u dosadašnjem dijelu sezone. Mlada smo momčad i svjestan sam da će biti dosta uspona i padova kroz sezonu. Vratili smo dobro raspoloženje pobjedom protiv Broda u prošlom kolu. Iako smo imali i boljih partija ove sezone, najvažnije je bilo upisati tri boda i zato smo svi sretni. Dolazimo u Vrgorac u dobrom raspoloženju ali znam da nas čeka jako teška utakmica u vrućoj domaćoj atmosferi. Mi ćemo igrati svoju igru i pokušati na sve načine doći do bodova koji bi nas gurnuli u sredinu tablice. Bit će teško, ali idemo u Vrgorac po pobjedu, jasno je zaključio trener Bačić.