NAKON ZAGREBAČKIH ‘PADAJU’ I SPLITSKI STUDENTI?

 

Nakon zagrebačkih, igramo protiv splitskih studenata, točnije AFC Universitas, koji je ove sezone, uz Jesenje, novi član 1. Hrvatske malonogometne lige. Utakmica se zbog zauzetosti dvorane u Splitu igra – u Solinu, točnije u SD Bilankuša koja nas veže s dosta dobrim uspomenama.

Splićani su u sezonu krenuli čak i iznad svojih očekivanja. U prvom kolu su poraženi kod Uspinjače, međutim nakon toga su u splitskom derbiju svladali FC Split 2:1, a da bi nakon toga na teškom gostovanju u Osijeku slavili s čak 5:2.

Uigrana je to momčad koja je već godinama na okupu. Niz je podjednakih igrača tako da je teško nekoga posebno izdvojiti. Na vratima je Franko Bilić, odličan vratar preko kojeg su u Splitu i došli do punog plijena, kratko će naš trener Antun Bačić o sljedećem protivniku.

S naše strane tuga za dva izgubljena boda u Krapini, međutim nakon pobjeda nad Vrgorcem i Alumnusom te s ukupno sedam osvojenih bodova moramo biti zadovoljni jer uoči današnjeg okršaja dijelimo prvo mjesto s Uspinjačom i Novim Vremenom.

– Universitas se pokazao kao dobra momčad ali i mi smo s druge strane odlično krenuli u sezonu. Žalimo za samo bodom iz Krapine, međutim idemo danas po sva tri! – kazao je Zoran Primić kojemu se još na kraju priključio i naš trener:

– Naš cilj se zna. Pokazati što bolju igru i pokušati osvojiti pun plijen. Neće biti lako, nema Mara, ali vjerujem da će svi  ostali odgovoriti na najbolji mogući način, zaključio je Bačić.

Utakmica se igra u Solinu od 18.30 sati, a naša će momčad, prema posljednjim informacijama, imati i podršku najvjernijih navijača!