‘MINI VATRENI’ KRENULI S PRIPREMAMA ZA ELITNO KOLO | Izbornik Stanković pozvao Zorana Primića!

Hrvatska malonogometna reprezentacija okupila se za nastup na kvalifikacijskom turniru Elitnog kola za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Izbornik Mato Stanković i njegovi izabranici izborili su prošle godine u Dubrovniku posljednji krug kvalifikacija za svjetsku smotru, a turnir Elitnog kola odigrat će pred domaćom publikom, od 29. siječnja do 1. veljače u Osijeku.

S druge strane terena stajat će Azerbajdžan (29. siječnja, 20:00), Slovačka (30. siječnja, 20:00) te Rusija (1. veljače, 20:00), a samo će pobjednik skupine osigurati izravnu vizu za Svjetsko prvenstvo, dok će drugoplasirane momčadi ući u doigravanje za posljednja dva mjesta u Litvi.

Hrvatska će nakon prijateljskih pripremnim utakmica protiv Srbije ponovno u Osijek gdje će nastaviti s treninzima za predstojeće kvalifikacije. Izbornik Stanković za završne pripreme i Elitno kolo pozvao je našeg Zorana Primića koji će tako uz Sinišu Bačića (tehnički tajnik) i Hansa Matića (trenera vratara) predstavljati MNK Square u stožeru reprezentacije.

Uz Primića, izbornik Stanković izabrao je sljedeće igrače: Žarko Luketin (Olmissum), Luka Suton (Vrgorac), Josip Suton (Vrgorac), Duško Martinac (Vrgorac), Matej Horvat (Olmissum), Luka Perić (Split), Kristijan Postružin (Uspinjača Gimka), Tihomir Novak (Sparta Prag), Franco Jelovčić (Real Rieti), Marinko Šamija (Crnica), Marko Vuković (Uspinjača Gimka), Toni Jelavić (Vrgorac), David Mataja (Uspinjača Gimka) i Josip Jurlina (Olmissum), no s obzirom na određene probleme s ozljedama, moguće su promjene na završnom popisu igrača za kvalifikacije, piše na stranici Hrvatskog nogometnog saveza.