Mavrović uoči velikog derbija: ‘Pozivam sve navijače da ispune dvoranu i da nas povedu do važne pobjede’!

Samo su tri sata ostala do početka velikog derbija u kojem dočekujemo trećeplasirani sastav 1. HMNL – MNK Novo Vrijeme Apfel. Uoči samog početka susreta komentar na ovaj vječiti derbi dao je naš trener Marinko Mavrović i Teo Strunje, trener makarskog prvoligaša.

Susret je to dva sportska rivala u kojem oba trenera ciljaju na – pobjedu. Osim što će biti vatreno na terenu, nema sumnje da će vatreno biti i na tribinama, odnosno da će se ‘glasnice’ gubiti svih 40 minuta jer osim naših vjernih navijača, na tribinama SD Gospino polje stižu i najvjerniji navijači makarskog prvoligaša!

Stižemo u Dubrovnik po nastavak niza. Imali smo malih problema u proteklih tjedan dana, nije trenirao Bajrušović, a uz njega i Vuković. Srećom po nas, Duje će večeras istrčati na parket dvorane Gospino polje te će nam njegov doprinos uvelike značiti. Znamo gdje i kod koga idemo. Squarea respektiramo kao i njihovog trenera Marinka Mavrovića. Čeka nas jedna tvrda i neizvjesna utakmica, međutim naš cilj je pobjeda, jasan je Strunje koji posebno ističe da trenutna pozicija Squarea na tablici ne odgovara prikazanoj igri u ovih devet odigranih utakmica.

Jasno je kao dan da će ovo biti jedna ‘ratnička utakmica’ u kojoj oba sastava traže pobjedu; Square drugu u nizu, ukupno petu prvenstvenu, a Makarani čak – šestu uzastopnu, ukupno osmu u sezoni!

Ponovno smo u problemima, a više smo dosadni ”sami sebi” što se toga tiče. Ovaj put igramo bez Zorana Primića i Duje Reza, međutim i bez njih moramo doći do toliko željenog cilja, a to je pobjeda! – riječi su Marinka Mavrovića koji još dodaje:

Makarska ima jednu respektabilnu momčad s nizom kvalitetnih pojedinaca, a pri čemu ističem igrače koji su posebno ”agresivni” u pristupu: Igora Osredkara, Vedrana Kazazića i Duju Bajrušovića.. Unatoč njihovom odličnom nizu (pet uzastopnih pobjeda) mi moramo odigrati na visokom nivou i upisati tri boda koja bi nas približila četvrtoj poziciji. Ove dvije momčadi imaju dugogodišnji rivalitet, a upravo će to još više upotpuniti ovaj derbi. Ovim putem pozivam sve navijače da ispune dvoranu i da nas povedu do važne pobjede! – zaključio je Mavrović.