Mavrović: ‘Sve ćemo napraviti da uđemo u polufinale!’

Nije bilo zadovoljstva Marinku Mavroviću na licu nakon neupsjeha u Murteru gdje je naša momčad odigrala skromnih 3:3. Ipak, nakon što se doznalo da će odluka o polufinalstu pasti u Dubrovniku, svi igrači su tijekom cijelog tjedna bili uvelike raspoloženi te je svaki pojedinac pokazivao 300% svojih mogućnosti na treninzima.

– Dva puta smo napravili kiks, a s obzirom na cijelu sezonu bilo je pitanje vremena kad ćemo ući u laganu krizu. Cijeli tjedan se vidi da smo skupili glave i da razmišljamo kao ‘jedan’. Svjesni smo situacije koja je ispred nas i jednostavno živimo za utakmicu, riječi su Mavrovića koji dodaje: – Imamo sve u svojim rukama i pobjeda nas gura u polufinale! Sve ćemo napraviti da uđemo među četiri najbolje momčadi.

Vrgorac je uvijek jak i neugodan protivnik. Krasi ga zajedništvo uigrane klape koja je ove sezone pojačana uz niz kvalitetnih imena.

– Vrgorac je momčad koja se pojačala na pravim pozicijama. Imaju niz kvalitetnih pojedinaca i koji to pokazuju (Subotić, Znaor… ). I prošle i ove godine su u vrhu 1. HMNL i to je dokaz da se radi o jednoj vrlo kvalitetnoj momčadi, rekao je Mavrović.

– Očekujem jednu egal utakmicu, a ja se nadam da će naša publika prepoznati važnost ove utakmice te da će nam dati onaj ‘huk’ s tribina bez kojeg jednostavno ne možemo! Nije isto igrati pred polupraznim ili punim tribinama – nama jednostavno navijači trebaju i ovim putem ih sve pozivam da nas podrže na putu ulaska u polufinale – jasan je naš trener koji za kraj dodaje: Ispucali smo sve loše utakmice, red je da se odužimo dubrovačkoj javnostii vjernim navijačima i pobjedom proslavimo ulazak u polufinale!

  • KarenRib veljača 4, 2017 at 21:12

    Hi! Where I can get the XRumer 16.0.4 + XEvil for free?..
    It’s the best software for SEO and SMM.
    New 2017 release is amazing!!.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *