Marinko Mavrović i dalje glavni trener, Toni Bačić pomoćnik

Tijekom ljetnih dana u hrvatskom futsalu nema mira, a užarena temperatura osjeti se i između najvećih rivala – Nacionala i Splita koji si ove sezone međusobno ‘otimaju’ igrače. Uzavrelo je i podno Biokova, Novo Vrijeme je u prvom tjednu dovelo niz kvalitetnih igrača s kojima su definitivno pretendent, ne za Final six, već za polufinale pa čak i nešto više…

Iz Squareovog tabora zasada stižu kratke ali vrlo kvalitetne informacije i tiču se prvenstveno ustroja u stručnom stožeru.
Naime, Uprava Kluba produžila je suradnju sa Marinkom Mavrovićem i za narednu natjecateljsku sezonu dodatno ojačavši stožer sa dosadašnjim trenerom omladinskog pogona MNK Square–a, Tonijem Bačićem, koji je imenovan pomoćnim trenerom. Mato Cvjetković ostaje koordinatorom svih selekcija MNK Square. Trener vratara i dalje je Hans Matić.

Mavrović je preuzeo kormilo Squarea prije dvije sezone, a najveći doseg ostvario je upravo u prvoj sezoni igrajući finale Kupa Hrvatske i polufinale prvenstva Hrvatske. U drugoj sezoni gdje je imao pomlađenu momčad i skraćen roster zabilježio je na kraju sezone plasman u sredinu ljestvice (šesto mjesto – s tim da je u utakmici odluke za plasman u polufinale PH poražen od Vrgorca) te osminu finala Kupa Hrvatske.
Ovo je treća sezona Marinka Mavrovića na klupi Squarea – pa neka bude sretna!
Treba istaknuti da se igračka križaljka (ljetni prijelazni rok) slaže do posljednjeg dana mjeseca rujna, a Square u ‘lov na pojačanja’ kreće već idući tjedan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *