KUP GRADA ŠIBENIKA / Trener Bačić: Utakmice u kojima će najviše profitirati mladi igrači

Točno 20 dana prije početka nove sezone 1. Hrvatske malonogometne lige naši igrači nastupiti će na turniru ‘Kup Grada Šibenika’ koji se igra u organizaciji MNK Crnica Šibenik.

Na turniru, uz Square, sudjeluju Novo Vrijeme Makarska, Split Tommy i Crnica kao domaćin. U polufinalu Kupa sastaju se Split Tommy – Square (16.15 sati) i Crnica Šibenik – Novo Vrijeme Makarska (17:35 sati). Utakmica za treće mjesto igra se od 18.50 sati, a finale u 20.10 sati.

Uoči sutrašnjeg nastupa trener Antun Bačić kratko je prokomentirao dosadašnji tijek priprema, novo ime u svlačionici i što se može očekivati na ovom vrlo jakom turniru.

Za sad sam jako zadovoljan kako teku pripreme. Još uvijek više radimo na fizičkom planu nego na taktičkom, tako da su treninzi dosta naporni, ali igraći ih zasad izvršavaju maksimalno ozbiljno i kvalitetno. Dosta je mladih i novih igrača, tako da će nam trebati još vremena da sve posložimo na svoje mjesto, ali uz ovakav rad kao do sada, uvjeren sam da ćemo iz treninga u trening biti sve bolji, riječi su trenera Bačića koji se osvrnuo i na novopridošlicu Igora Leovskog:

Mislim da će Igor Leovski biti pravo pojačanje. Iako treba pričekati utakmice da bi mogao donijeti konačan sud, po svemu viđenom riječ je o odličnom igraču, ali i momku. Fizički i tehnički je na jako dobroj razini, a i način na koji razmišlja na terenu mi se jako sviđa.

U nedjelju idemo na turnir u Šibenik, gdje će nastupati neke od najboljih ekipa u Hrvatskoj; Split Tommy, Novo vrijeme Makarska i domačin Crnica. Ovaj turnir dolazi u sred priprema, tako da ima još puno posla pred nama i nećete još vidjeti pravi Square. Uz to idemo bez nekoliko najboljih i najiskusnijih igrača (Cvjetković, Daničić, Rezo i Primić). Stoga će najviše profitirati ti mladi igrači koji će steći iskustvo igranja protiv vrhunskih igrača i momčadi. U polufinalu igramo protiv Split Tommya. Svakako prvi favorit ovog turnira, ali i prvenstva Hrvatske. To je ekipa koja u svojim redovima ima desetak reprezentativaca i vrhunskog trenera. Mislim da je suvišno dalje govoriti o njihovoj kvaliteti. Mi ćemo dati ono najbolje sto trenutno imamo i pokušati ćemo ih iznenaditi, zaključio je trener Bačić.