Krenuli u Zagreb naoružani optimizmom: Cilj je ostati neporažen!

Svi osim Denisa Hasanovića bili su na prozivci uoči ranog odlaska put Zagreba. Predvođeni Marinkom Mavrovićem i Matom Cvjetkovićem, naša je momčad u 7 sati krenula put metropole gdje će večeras od 20.30 sati u Podsusedu (Sutinska Vrela) igrati prvo, odnosno drugo regularno kolo 1. HMNL. Naime, naše prvo kolo odgođeno je poradi financijskih problema MNK Solin.

Već na startu prvenstva imamo uvijek neugodnog i opasnog protvnika, a riječ je o Uspinjači koja je u svim najavama postavljena za jednog od kandidata za play off (borba za prvaka).

Imamo mali nedostatak zbog neigranja Denisa Hasanovića, no što je tu je, moramo pokazati pravu borbu i prenijeti sve ono dobroga iz utakmice finala turnira u Pločama (pobjeda nad Novim Vremenom 7:6), rekao je naš trener uoči ulaska u bus koji ima jedan cilj – vratiti se iz Zagreba punim teretom, čitaj: bodovima!

Uspinjača je uoči drugog kola ugostila Osijek te je unatoč 0-2 uspjela stići do rezultatskog egala zahvaljujući Robertu Grbiću koji je postigao oba pogotka. Upravo je Marinko Mavrović istaknuo Roberta Grbića  kao najjače oružje zagrebačke Uspinjače koja još u svojim redovima ima Nikolu Stojanovića, Filipa Opuhača, Željka Petrovića (upitan nastup), Eugena Gudeka, Matiju Uremovića, Dina Bartoluccija, Kristijana Cingulina, Tina Čirjaka, Nikolu Grgića, Josipa Brkića, Daria Markića i Antuna Janeša.

– Cilj je doći do prvih bod(ova), ostati neporažen bio bi zadovoljavajući rezultat u susretu koji se s pravom može označiti derbijem 2. kola. U jedno sam poprilično uvjeren, ako ponovimo igru s finala pripremnog turnira u Metkoviću protiv Makarana bit će razloga za dobro raspoloženje u Zagrebu.

Squarea će u Zagrebu predstavljati Marinko Mavrović i Mato Cvjetković, a uz njih tu su vratari Zoran Primić i Alen Turuk te igrači Hrvoje Cvjetković (kapetan), Antonio Konsuo, Adrijan Micevski, Antun Bačić, Borna Tikvica, Ivan Ivanković, Maro Đuraš, Mato Šimunović, Duje Rezo i Tomislav Bevanda.

LIVE iz Zagreba od 20.30 sati pratite na našoj naslovnici web stranice u odjeljku ‘posljednja utakmica’. Za nove informacije o utakmici potrebno je kliknuti tipku F5 (osvježiti stranicu).