KREĆE PLAY OFF | Cvjetković: ‘Dinamo je favorit, no mi idemo pokušati iznenaditi!’

Danas počinje doigravanje za prvaka Hrvatske. U četvrtfinalnom dvoboju sastajemo se protiv zagrebačkog Futsal Dinama, dobro poznatog protivnika s kojim nemamo dobar omjer.  Do sada smo se susretali šest puta, a četiri puta je slavio Dinamo te dva puta Square.

U ovom četvrtfinalnom ogledu Dinamo je jasan favorit s obzirom na igrački kadar koji posjeduje. Međutim, unatoč tome naš trener Mato Cvjetković vjeruje da se može itekako parirati zagrebačkom sastavu pa čak i pokušati iznenaditi.

Dinamo je sezonu završio na trećem mjestu što mu u doigravanju, u eventualnoj majstorici, donosi susret pred svojim navijačima.

–  Ulaskom u play off cilj je ispunjen, ali nema opuštanja i treba pokušati iznenadit vrlo dobrog Dinama koji je favorit u ovom četvrtfinalu. Prati nas puno nedaća, uz ranije ozljeđenog Hrvoja, danas nećemo moći računati na još petoricu tako da putujemo znatno oslabljeni u Zagreb. Dinamo izuzetno respektiram jer su momčad vrlo dobrih pojedinaca koje je jedan od najboljih trenera na ovim prostorima izvrsno posložio. Što je tu je, igra se na dvije pobjede i sve je moguće. Veselim se prekrasnom ambijentu u dvorani u Zagrebu, a za tjedan dana i ispunjenoj našoj dvorani u Gospinom polju! – jasno će Cvjetković.

Treneru i svim igračima želimo da pokažu svoj maksimum i uživaju u utakmici koja je došla kao nagrada za ostvareni ovosezonski cilj.