KAPA DOLJE ZA KAPETANA: Unatoč ozljedi odigrao cijeli susret

Dogodilo se nešto što malo koji igrač u svojoj karijeri želi da mu se dogodi, a to je ozljeda. Upravo se to, nažalost, sinoć dogodilo našem kapetanu Hrvoju Cvjetkoviću.

U posljednjim trenucima zagrijavanja, odnosno par minuta uoči početka ogleda protiv makarskog prvoligaša, nakon normalnog istrčavanja, Cvjetković je osjetio ‘rotaciju’ i bol u dubini koljena te je unatoč osjetnom zatezanju i boli igrao gotovo cijelu utakmicu.

Nisam mogao ostaviti momčad na ‘cjedilu’, u sebi sam gorio od želje da pomognem suigračima da dođemo do pozitivnog rezultata. Igrao sam pod ozljedom, koljeno me zatezalo cijeli susret, a o težini ozljede ne mogu još govoriti dok ne napravim pretrage, rekao je Cvjetković odmah po završetku utakmice.

Hrvoje je srcem odigrao za Klub, ostavio je, kao i u svakom susretu, svoj posljednji atom snage na terenu, a uz sve to riskirao je još goru ozljedu. Ono što najviše boli, osim ozljede, je da će naš kapetan nažalost propustiti okupljanje reprezentacije Hrvatske koja će početkom tjedna igrati dva prijateljska susreta protiv reprezentacije Nizozemske u Rotterdamu.

Kapetane, kapa dolje!