KADETI REMIZIRALI PROTIV SNAŽNOG SPLITA | Bačić: ‘Lavovski posao cijele momčadi za veliki bod!’

U drugom kolu skupine B završnice PH naši su kadeti odigrali 1:1 (0:0) protiv FC Split Tommy te tako napravili veliki korak prema visokom postolju!

Splićani su prvi došli u vodstvo, međutim Square je nakon kontre stigao do rezultatskog egala preko Harona Džankovića. Bila je to kontra koju je započeo Andro Zarač nastavio Adriano Darrer koji na kraju nesebično upošljava Džankovića na drugoj stativi!

S ovim bodom Square i Split su bodovono izjednačeni s 4 osvojena boda. Rasplet skupine znati će se tek nakon odigranog trećeg kola, međutim s ovim bodom naši su kadeti napravili iznimno veliki korak prema visokom postolju.

Square je pod vodstvom trenera Tonija Bačića igrao u sastavu Mario Falkoni, Adriano Darrer, Andro Zarač, Haron Džanković, Nikša Vranješ, Maroje Bandur, Bruno Rana, Anton Puljić, Đino eškura i Orsat Klečak.

Obrana odlična, a vratar Falkoni izvrstan. Svi su odradili lavovski posao, ne treba se posebno nekoga isticati. Iznimno sam zadovoljan prikazanom igrom te sad čekamo rasplet skupine. Ako Split ne dobije Dinama, mi smo sigurno prvi, međutim ima ‘milijun’ kombinacija za rasplet pa je s toga najbolje pričekati da se odigraju utakmice trećeg kola, rekao je trener Bačić koji je ponosno proslavio bod zajedno sa svim igračima i svojim suradnicima, Mateom Delićem i Marijom Puljićem.

U trećem kolu skupine B naši će kadeti odmjeriti snage protiv Aurelie iz Vinkovaca koja je u dvije odigrane utakmice upisala dva poraza. U prvom kolu poražena je od Splita 6:0, a u drugom od Futsal Dinama 6:1. Susret između Squarea  i Aurelie igra se danas od 17.15 sati.

POREDAK
1.  Split Tommy 4 boda
2. Square 4 boda
3. Futsal Dinamo 3
4. Aurelia 0

REZULTATI
Split Tommy – Aurelia 6:0, Square – Futsal Dinamo 3:2, Aurelia – Futsal Dinamo 1:6, Split Tommy – Square 1:1, Futsal Dinamo – Split Tommy – : -, Square – Alumus – : –