IZVUČENI PAROVI KUPA | Protiv Splita za ulazak u polufinale!

Održan je ždrijeb parova četvrtfinala Kupa Hrvatske. Za ulazak u polufinale Kupa igramo protiv prošlogodišnjeg osvajača – FC Split Tommy! Uprava Splita je u polusezoni dovela Daria Marinovića, ‘dojučerašnjeg’ igrača španjolske El Pozo Murcie, a uz njega u grad pod Marjanom vratio se i brazilski pivot Genario.

– Meni je drago da smo domaćini, to je bila moja jedina želja. Težak protivnik, jedan od najtežih mogućih, ali mene uvijek vesele utakmice protiv pravih ekipa, a Split to svakako je. Utakmica koja će imati posebnu draž jer je to povratak bivšeg igrača Squarea i najboljeg našeg igrača Daria Marinovića u Gospino polje. Veselim se susretu i nadam se plasmanu u polufinale, riječi su našeg trenera Antuna Bačića.

Sigurno je da će svi ljubitelji futsala uživati u utorak, 26. veljače od 19 sati kada će se u Gospinom polju igrati za ulazak u polufinale Kupa!  “Final Four” je na rasporedu od 15. do 17. ožujka.

Preostali parovi četvrtfinala: Alumnus – Petrinjčica, Vinkovci – Uspinjača, Novo Vrijeme – Vrgorac.

Istaknimo da nas idući tjedan očekuju dvije derbi utakmice u Gospinom polju! Prvo će u utorak gostovati Split u sklopu četvrtfinala Kupa, a potom već u petak, 01. ožujka od 20 sati u redovnom prvenstvenom kolu dočekujemo Novo Vrijeme Apfel,  aktualnog prvaka Hrvatske i trenutnog lidera 1. HMNL!