IZJAVE NAKON ZASLUŽENE POBJEDE | Trener Bačić, Blago Gašpar, Zoran Primić…

Odmah nakon pobjede nad Osijekom (5:0) pred mikrofon su stali trener Antun Bačić, Blago Gašpar koji je proglašen igračem utakmice i naš vratar Zoran Primić. U nastavku pročitajte njihove izjave nakon veličanstvene pobjede..

– Odigrali smo pravu mušku utakmicuu i ako nastavimo igrat ovako zrelo možemo daleko dogurati ovu sezonu, Čestitam svojim suigračima i trenerima na odličnoj utakmici, riječi su našeg vratara Zorana Primića koji je postigao pogodak preko cijelog terena za 4:0.

– Jako sam sretan zbog debija u Gospinom polju i sjajne pobjede, mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, od prve minute smo krenuli kako treba i mislim da smo na kraju zasluženo slavili. Veliki vjetar u leđa nam je pružila publika i nadam se da će tako biti i u sljedećim utakmicama, jasno će Blago Gašpar koji je proglašen igračem utakmice.

Mislim da je ovo baš naša zaslužena pobjeda. Izgleda po rezultatu (5:0) da je bilo lako ali prelomili smo utakmicu tek u posljednjih tri-četiri minute. Stvarno nemam riječi za moje igrače, ovo je bila jedna od boljih predstava što se tiče ozbiljnosti od prvog do zadnjeg igrača. Bilo je vrhunskih momenata kroz cijelu utakmicu, a u maloj mjeri onih
loših, kazat će naš trener Antun Bačić koji još nastavlja:

Vjerojatno se naš Blago Gašpar nakon ove dvije odigrane utakmice pokazao kao naše pravo pojačanje. Već sam u Zagrebu i u Petrinji vidio da je pravi igrač i da smo dobili ono što nam je uistinu nedostajalo. Međutim, u ovoj utakmici su svi bili odlični i skipam svima kapu.

Ovo je šesta prvenstvena te čak četvrta uzastopna pobjeda Squarea uz gol razliku 16:1!

Tako je, stvarno imamo dobar omjer u zadnje vrijeme. Kad smo imali četiri-pet uzastopnih poraza ni tada nismo bili najgori, a niti smo sada najbolji.. Istina je da smo sada negdje na pola puta i Petrinja nam je pokazala kad nismo 100% unutra ne možemo računati na ništa. Ovakav pristup kao što smo imali u Zagrebu i protiv Osijeka je potvrda da možemo sa svakom momčadi biti u egalu. Mislim da smo na tragu jedne odlične igračke forme i mislim da ako ne bude ozljeda da će biti sve prema planu. Naravno, biti će još i poraza, no važno je da se nakon svake utakmice možemo pogledati svi ravno u oči  i znati da smo pružili svoj maksimum, kazat će Bačić koji se potom osvrnuo na to da je Square u ovom susretu bio oslabljen za tri važna igrača te potom najavio derbi u Makarskoj..

Bevanda je ozljeđen, a u pitanju je ozljeda stopala. Propisano je mirovanje 7-10 dana znači upitan je nastup i u Makarskoj. Nadamo se da će kroz iduća dva-tri kola biti spreman. Kuraja se vraća već iduću utakmicu, a Daničića možemo očekivati sredinom ožujka (gostovanje u Zagrebu kod Nacionala) tako da sam uvjeren kad budemo kompletirani da ćemo biti nezgodni svakome!