ISPRED MIKROFONA | Trener Bačić i trostruki strijelac Duje Rezo

Nakon vrijedne pobjede nad Alumnusom izjave o dvoboju dali su trener Antun Bačić i Duej Rezo koji je postigao čak tri pogotka u pobjedi 7:4! Prvu četvrtfinalnu utakmicu protiv Novog Vremena igramo za idući vikend, a uzvrat je za dva tjedna u Dubrovniku!

Teška pobjeda! Iako je u jednom trenutku bilo 5:1 i izgledalo da ćemo ući u mirne vode međutim u posljednjim minutama bilo je 6:4. očekivao sam tešku utakmicu, a uvukla se neka lagana nervoza i tokom cijele utakmice. Veliki dio utakmice smo bili stvarno dobri, ali bilo je trenutaka gdje smo izgledali loše. Na kraju se pišu bodovi s kojima smo ostvarili plasman u play off i moramo biti prezadovoljni ostvarenim. Zaslužena naša pobjeda iako je Alumnus odigrao stvarno jednu dobru utakmicu, jasan je bio trener Bačić koji je na trenutak zastao zbog pjesme navijača u pozadini. Odjekivali su pri tom lijepi povici onih najvjernijih navijača koji su se pak već počeli raspitivati o organiziranom putu u Makarsku!

– Imamo od Novog Vremena dva poraza ove sezone međutim to se sve sada briše. Uvjeren sam u to da smo u stanju pobjediti, jednu ili dvije utakmice ali mišljenja sam da će najviše profitirati gledatelji koji već znaju što ih očekuje na parketu od nas i makarskog sastava. Budemo li imali podršku u Makarskoj, a svakako doma – siguran sam da Makaranima neće biti niti malo lagano. Osjećam da možemo napraviti dobar posao, zaključio je Bačić.

Jasan ali kratak nakon utakmice bio je trostruki strijelac Duje Rezo…

– Bilo je izuzetno teško što od protivnika ali i terena. Nismo jednostavno navikli igrati domaće utakmice ovdje u Župi, međutim evo nakon Vrgorca mo upisali prvu pobjedu i to je ono najvažnije od svega. Alumnus je večeras igrao jako dobar futsal, a mišljenja sam da je presudila naša fizička sprema. Iskoristili smo svoje prilike, mogli smo i više, ali mogli su i Zagrepčani pa je s toga ova naša pobjeda i potpuno zaslužena. U četvrtfinalu igramo protiv dobro poznatog protivnika. Igramo i mi i oni agresivan futsal, uvijek bude malo ‘iskrica’ ali onako sve u sportskom ozračju. I da ne igramo protiv Makarske uvjeren sam da nikome neće biti svejedno doći u Gospino polje. Svakako pozivam sve i u Makarsku jer će uistinu imati što vidjeti!