ISPRED MIKROFONA: Micevski, Bevanda, Mavrović…

Nakon odigrane utakmice protiv Nacionala, pred naše mikrofone stali su Tomislav Bevanda, Adrijan Micevski i trener Marinko Mavrović koji dakako nisu skirvali oduševljenje osvojenim bodom i prikazanom igrom.

Pred nešto više od 600 gledatelja goropadni Nacional po prvi put u ovoj sezoni nije osvojio tri boda, a upravo je to dokaz naše kvalitete i rada, zalaganja i htjenja..

– Odigrali smo odličnu utakmicu, mislim da je podijela bodova najrealniji ishod. Odigrali smo vrhunski u obrani, bili smo strplivi cijelu utakmicu i čekali da nam se ukaže šansa za onaj drugi gol i naravno došla je i nagrada. Ima tu još puno stvari koje moramo popraviti.. Na kraju nismo razočarali ljude koji su pogledali utakmicu te smo dokazali da se možemo nositi sa svima, rekao je Adrijan Micevski koji je već u drugoj minuti pogodio za naše vodstvo.

Odigrali smo još jedno kolo protiv prvoplasiranog Nacionala, i u utakmici visokog ritma,u vrlo fizički zahtjevnoj utakmici smo uspjeli upisat bod… Utakmica je za nas bila pogotovo teška jer nismo bili kompletni, imamo problema s ozljedama, kartonima, ali evo ipak mislim da smo odigrali pravu mušku utakmicu, bacali se na glavu i ipak došli po meni do zasluženog boda, riječi su Toma Bevande.

Marinko Mavrović je iz dvorane izašao sretan i ponosan radi prikazane igre, zalaganja svakog pojedinca te na kraju vrijedno osvojenog boda.

–  Nemam što reći osim čestitati svim igračima. Svi su dali maksimum, odigrali smo kvalitetno, a unatoč izostancima, mogu biti zadovoljan prikazanim. Da ističem posebno neke igrače ne bi bilo fer, nego jednostavno kapa dolje svim igračima koji su ginuli za Klub. Svima nam se kasnije vratilo – osvojili smo bod te moramo biti ponosni na ovaj uspjeh jer smo jedini zaustavili Nacionala koji je do sada imao impresivan niz od sedam uzastopnih pobjeda. Pognutih glava smo napuštali parket nakon poraza 7:6 od Dinama, potom Splita 2:#, no sve nam se to u ovoj utakmici vratilo. Dakle, dokaz je ovaj bod da se sve može – pa tako i odigrati egal susret protiv sudionika Elitne runde UEFA FUTSAL Cupa, jasno će Mavrović koji još dodaje:

Okrećemo se novim izazovima, već nas za tjedan i pol čeka Potpićan. Dakle, imamo dosta vremena proveseliti se, trenirati, ispraviti greške te u petak put Istre krenuti s optimizmom, zaključio je Marinko Mavrović.