ISPRED MIKROFONA: Mavrović, Cvjetković, Primić…

– Bacali smo se na glavu jedan za drugog i svi su mi ponaosob pokazali da vole ovaj sport. Svi su mi još i jasno dokazali koliko vole ovaj Klub i grad te sve vezano za njega.. Ja sam taj koji je odgovoran za rezultat, a bio sam se spreman maknuti u slučaju lošeg rezultata. Igračima je to priopćeno tijekom tjedna, međutim, reakcija igrača me oduševila tijekom svih 40 minuta te dala još veću želju da nastavim s istim te još boljim radom. – kazao je Mavrović odmah nakon utakmice.

Naš je trener bio vidno zadovoljan pristupom svakog igrača, a morao se osvrnuti na one koji su ipak za malu nijansu ‘iskočili’..

–  Micevski je odradio vrhunsku utakmicu, oduševljava pristup Bevande, Cvjetkovića, Ivankovića… Domaći igrači su napravili dodatni impuls prema navijačima i vidi se da Rezo, Hasanović i Šimunović odlično rade svoj posao. Što se tiče Primića stvarno je pokazao jednu sigurnost, međutim mi smo danas dominirali i ono malo posla što je odradio obavio ga je odlično, rekao je Mavrović. 

Komentar na utakmicu dao je i vratar Zoran Primić: – Dali smo sve od sebe, u Zagrebu neki dIjelovi nisu valjali.. Organizacija je krenula naopako kao i sama utakmica. Ovdje je bila sasvim drugačije.. Emocije, radi Karle, sve skupa čista petica… Ja sam imao ozljedu u drugom dijelu prošle sezone te sam na temelju toga izgubio prvo mjesto, Turuk me tada zamjenio i branio je odlično. Na temelju toga sam dobio  želju za dokazivanjem, a sreća nas je sve skupa pogledala i na kraju je ispalo sve odlično. Moramo u tri domaće utakmice uzeti maksimalan bodovni učinak da bi sigurnim korakom grabili prema play off-u (doigravanju za prvaka).

Kapetan Cvjetković jasno je istaknuo da je zadovoljan kompletnom momčadi, a pogotovo od naših ”novih – starih” igrača koji su itekako pokazali odličnu borbu tijekom svih 40 minuta…

Mislim da smo odigrali kao pravi kolektiv te da je bio pravi pristup za razliku od Zagreba i to je ono sto svi želimo i čemu težimo jer kad je tako onda ova momčad može svakoga pobijediti. Naravno da tu ima još dosta mjesta za napredak i mišljenja sam kako prvenstvo bude dalje odmicalo da ćemo se mi sve vise dizati u formi i igri jer tek je početak prvenstva i drago mi je radi naših “novih starih” igrača koji su pokazali da će bit od itekakve važnosti za ovu momčad, riječi su Cvjetkovića.