ISPRED MIKROFONA Adrijan Micevski i Marko Kuraja: ”Pobjeda koja nas neće dići u nebesa već potaknuti da treniramo još jače!”

Nakon slavlja nad Vrgorcem (4:1), Universitasom (1:2) i  Alumnusom (4:2) te remijem kod Jesenja u Krapini (4:4) naša je momčad u petom kolu upisala najuvjerljiviju pobjedu nadigravši MNK Brod 035. s čak 7:0 te na taj način potvrdila drugo kolo zaredom prvo mjesto koje s 13 osvojenih bodova dijelimo s aktualnim prvakom.

Dvostruki strijelci u ovoj velikoj pobjedi bili su Adrijan Micevski i Maro Đuraš, a po jedan su dodali Marko Kuraja, Josip Nebergoj i Leonardo dos Santos.

Adrijan Micevski dok čeka termin operacije proširanja zgloba trenira i na utakmicama doslovno ‘gine’ za svaku loptu.., a u susretu protiv Broda, upisao se u strijelce dva puta, a upisao je i jednu asistenciju.

Pristup svih igrača bio je fantastičan. Držali smo se dogovora, znali smo radimo na terenu. Sve je bilo konkretno u napadu, a s druge strane smo bili jako dobro organizirani u obrani. Rezultat je na kraju potpuno zaslužen, a jako mi je drago što je publika došla u velikom broju i jako sam sretan kada vidim sreću na obostrano zadovoljstvo. Ovo ne smije biti pobjeda koja će nas dići u nebesa nego poticaj da radimo još jače i da se dobro pripremimo za sljedeće utakmica jer nas očekuje iznimno težak raspored, riječi su Adrijana Micevskog koji se potom osvrnuo na slijedećeg protivnika:

–  Moramo pokazati karakter kako bi dokazali da nešto vrijedimo. Što reći za derbi u Makarskoj? Pozivam sve koji mogu da nas dođu podržati i garantiram da će to biti jedna jako dobra utakmica i da će svi i na terenu i na tribinama uživati u ponuđenom, zaključio je Micevski.

Veću minutažu no inače imali su oni naši najmlađi, a u strijelce su se upisali Josip Nebergoj i Marko Kuraja.

– Uvjerljiva pobjeda i dobra predstava svih igrača pred teško gostovanje u Makarskoj gdje idemo bez rezultatskog imperativa. Idemo se “potući” i vidjet na čemu smo protiv jednog od favorita za naslova prvaka. Iznenadio me velik odaziv publike na jučerasnjoj utakmici i sigurno da će s dobrim rezultatima taj broj bit sve veći. Zahvaljujem im ovim putem jer je sigurno da nam oni daju jedan veliki vjetar u leđa, riječi su mladog Marka Kuraje koji se, osim u jučerašnjem dvoboju, u strijelce još upisao i u ogledu protiv Alumnusa (4:2).