HUMANITARNA UTAKMICA | Olmissum i Square za ‘Noru i prijatelje Kolibriće’

U organizaciji Malonogometnog kluba Olmissum iz Omiša, jesenskog prvaka 2. HMNL-jug, u subotu se u sportskoj dvorani Ribnjak igra humanitarna utakmica, a naš klub je pozvan da kao gost uveliča ovu hvalevrijednu akciju naših prijatelja iz Omiša.

U humanitarnoj akciji pod nazivom ‘Svi za Noru i prijatelje Kolibriće’, a od prodaje ulaznica ove prijateljske utakmice nastojat će se prikupiti sredstva za djecu oboljelu od SMA, odnosno spinalne mišićne atrofije koja će biti uplaćena na račun Udruge Kolibrići, i naravno dati podrška svim članovima Udruge Kolibrići.

Da je život jedna velika borba, uvidjeli smo to na vlastitoj koži nebrojeno puta. Novi dan, otvoriš oči, ustaješ i laganim koracima naprijed. Ali što se događa kada ne možeš prijeći na ostale korake? Kada ne možeš ustati? Kada samostalno disati ne možeš? Kada tvoj glas ne dopire do drugih? Kada si lišen najosnovnijih ljudskih potreba?  – poručili su iz MNK Olmissum, organizatora ove hvalevrijedne akcije.

Vrijedi istaknuti da su Udrugu Kolibrići osnovali roditelji djece s najtežim teškoćama u razvoju, koja su ovisna o aparatima za održavanje na životu, s ciljem da im poboljšaju osnovne životne uvjete. Ciljevi Udruge Kolibrići su pružanje moralne, savjetodavne, humanitarne i svake druge potrebne pomoći vitalno ugroženoj djeci i članovima njihovih obitelji.

Godina dana je iza nas, a naši Kolibrići još uvijek trebaju našu, a i vašu podršku kako bi pobijedili u borbi vrijednoj ljudskog života! Još uvijek nije vrijeme za odustajanje i dizanje bijele zastave. Kolibrići imaju svoja krila i dok god postoje ljudi dobre volje, oni koji su voljni pomoći, čuvat ćemo njihova krila za one najbitnije letove u životu! – zaključuje se u pozivu organizatora. 

Humanitarna utakmica igra se u SD Ribnjak u Omišu s početkom od 19 sati. Pomoći možete i vi svojim donacijama na IBAN HR8523600001102273569.